Celebs

Merel Beks deelt verdrietig nieuws op Instagram: ‘Ik voel me voor schut gezet’

merel-beks-break-up

Merel Beks heeft zojuist op Instagram bekend gemaakt dat ze niet meer samen is met Thomas van der Vlught. De twee werden smoorverliefd tijdens het programma ‘De Bachelor’, maar na een aantal maanden te hebben gedatet, zijn ze nu toch zonder elkaar verder gegaan. “Ik voel pijn die ik nooit had willen voelen”, schrijft Merel op haar Instagram. 

Geen officiële relatie

Het stel heeft een aantal maanden lang in het geheim moeten daten. Na de reünie aflevering van het programma leken de twee nog steeds bij elkaar te zijn. En op Instagram deelde het stel dan ook regelmatig zoetsappige kiekjes van elkaar. Maar toch hadden Thomas en Merel geen relatie. Ze waren alleen exclusief aan het daten.

In een video op het You-Tube kanaal van RUMAG. deelde Yaël, een andere Bachelor deelneemster, eerder al dat Thomas ook beschuitjes aan het eten zou zijn met andere dames, terwijl hij nog met Merel aan het daten was. Merel liet onlangs weten dat ze erg moest wennen aan alle aandacht die ze kreeg in de media. Daarom wilde ze graag afstand nemen van sociale media.

Lees ook: Bachelor’s Merel trekt zich terug van social media: ‘Ik wil mijn passie terugvinden

Merel en Thomas écht uit elkaar

Een aantal dagen geleden was Thomas nog te horen op de radio bij SLAM!. Daar kreeg hij de
vraag of hij nog met Merel aan het daten was. “We zien elkaar nog steeds”, antwoordde Thomas. Nu heeft Merel vanochtend bekendgemaakt dat de twee niet meer samen zijn. Merel is er kapot van, voornamelijk omdat Thomas afgelopen week nog publiekelijk heeft laten weten dat ze nog aan het daten zijn..

Merel deelde het volgende op Instagram: “Ik weet niet zo goed wat ik allemaal moet zeggen want eerlijk gezegd weet ik het ook niet zo goed. Het voelt voor mij als een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word. En ik ga kapot”. Ze laat weten dat Thomas twee weken geleden heeft aangegeven dat hij niet meer kon en dat alles hem te veel werd. “Ik vroeg om ‘een break’ en ik gaf hem de ruimte. Ik geloofde dat die kans er nog was”, vervolgde Merel. Ze voelt zich verraden en voor schut gezet. “Mijn hart is gebroken, ik ben echt gek op hem maar dit had ik nooit verwacht. Whats’s meant to be will be.”

Wij wensen Merel het beste voor in de toekomst.

Beeld: Instagram @Merelbeks