Celebs

Merel van de Bachelor deelt bikinifoto’s op Instagram: ‘Be proud of your body’

Celine
merel-bikinifoto's

Merel Beks, die we allemaal kennen van haar deelname aan de Bachelor, heeft op Instagram een aantal bikinifoto’s gedeeld. In haar Stories laat ze weten dat ze dit normaal niet zo snel zou doen, maar dat iedereen z’n lichaam moet omarmen. 

Merel Beks deelt bikinifoto’s op Instagram

‘Be proud of your body’, deelt ze.

‘Iets waar je trots op moet zijn’

In haar Instagram Stories legt ze uit waarom ze de foto’s nu toch wel geplaatst heeft. “Ik zei altijd: ‘Nee, dat is niets voor mij!’, begint ze haar verhaal. “Maar na een mooi gesprek dacht ik: ‘Hoezo ook eigenlijk niet?’ Het is je lichaam en daar werk je hard voor en het is iets waar je trots op moet zijn”, deelt ze. Daarom heeft ze uiteindelijk toch besloten om de foto’s wel te plaatsen.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Zelfbewust

Toch vond Merel het wel lastig om de foto’s op haar social media te plaatsen. “Het blijft toch iets geks. Ik heb deze foto’s met een paar vriendinnen gecheckt”, vertelt ze. “Is het niet gek dat ik een deukje in mijn arm heb? Moet ik dat dan misschien toch bewerken? Je wordt er zo zelfbewust van”, aldus Merel.  Uiteindelijk heeft ze besloten om de foto’s niet te bewerken, maar er alleen een zwart-wit filter overheen te plaatsen.

Lees ook
Jutta Leerdam deelt prachtige bikinifoto’s tijdens vakantie Ibiza na breuk met Koen Verweij

‘Be proud of your body’

“Ik vind het stiekem mega spannen, maar dit is mijn lichaam en f*ck it!’, laat de brunette weten. “Be proud of your body, in what shape it is! Ik hoop dat iedereen dat mag beseffen, want je lichaam is er voor jou.” En wij zijn het daar helemaal mee eens. You go girl!

Beeld: instagram @merelbeks