Food

Recept! Zó maak je een heerlijke Melon Sour cocktail

melon sour cocktail

Ben je echt obsessed met zure drankjes? Dan moet je deze Melon Sour cocktail ook absoluut proberen. En het fijne is, je kan het gewoon helemaal zelf maken! Wij vertellen je precies hoe, zodat jij straks ook kan genieten van deze heerlijke cocktail.

Melon Sour cocktail

Als je zin hebt in een zuur en fris drankje is dit precies wat je nodig hebt in je leven. De Melon Sour cocktail is zuur door de citroensap, maar ook weer fris door de meloen likeur. Echt dé perfecte combinatie dus! Het drankje heeft ook een opvallende groene kleur en ziet er mega cute uit om te serveren. Het is helemaal niet ingewikkeld om te maken en na een aantal makkelijke stappen kan jij zo meteen heerlijk genieten van je zelfgemaakte Melon Sour cocktail.

Ingrediënten

  • 50 ml meloen likeur
  • 40 ml vodka
  • 30 ml citroensap
  • 15 ml eiwit
  • Gekleurde suiker
  • Cocktailglas
  • Shaker

Lees ook: 
Recept! Zó maak je een heerlijke Frozen Espresso Martini

Bereidingswijze

Heb je alle ingrediënten in huis gehaald? Dan kunnen we beginnen met het heerlijke recept. Pak als eerst je cocktailshaker erbij en doe hier een aantal ijsklontjes in. Schenk dan de 50 ml meloen likeur, 40 ml vodka, 30 ml citroensap en 15 ml eiwit in de shaker. Shaken maar! Zorg ervoor dat je een lekker schuimlaagje krijgt op de cocktail. Vervolgens schenk je het drankje zonder ijs in een mooi martini glas. Maak je cocktail helemaal af met gekleurde suiker op de rand van het glas. En je cocktail is helemaal ready to drink! Het is helemaal niet moeilijk om te maken en ook nog eens heerlijk om te drinken. Tijd om samen met je besties heerlijk te genieten van deze Melon Sour cocktail.

View post on TikTok

Beeld: TikTok: @liv.yah