Beauty

Dit is hoe een melkopschuimer je make-up nog mooier aanbrengt

melkopschuimer-make-up

Make-up zorgt ervoor dat je jouw ‘imperfecties’ kunt camoufleren. Je huid zal er egaler uitzien dan het werkelijk is. Helaas kan dit er ook onnatuurlijk uitzien, maar TikTok heeft hier een oplossing op bedacht. Je hebt twee dingen nodig: een melkopschuimer en make-up. 

TikTok

Het klinkt gek en dat is het eigenlijk ook. Een melkopschuimer gebruiken voor je make-up. Maar wanneer we op TikTok scrollen kom je tientallen rare beauty hacks tegen. Desondanks worden ze door andere TikTokkers getest en blijkt de volgende beauty hack echt te werken.

View post on TikTok

Stappen

Deze beauty hack is bedoeld voor een natuurlijkere finish van je foundation. Hiervoor kun je natuurlijk je foundation mengen met een beetje dagcrème, maar volgens TikTok kunnen we onze foundation beter mengen met wat water. Hier blijft het niet bij, want na stap één moet je dit goedje op schuimen met een melkopschuimer. Als het goed is heb je dan een opgeklopt mengsel dat een lichter en natuurlijker effect geeft op je huid.

Lees ook:
Good to know! Zo maak jij je make-up look helemaal herfstproof

Onthouden

Voordat je de beauty hack uit gaat proberen willen we je erop wijzen dat het een flinke kliederboel kan worden. Make-up kan hardnekkige vlekken achterlaten op kledingstukken die je graag mooi wil houden. Onthoud daarom om donkere of oude kleding te dragen voordat je de foundation gaat op schuimen. Een ander belangrijk punt is: bacteriën. Wanneer je water toevoegt aan producten vergroot je de kans op bacteriën. En we weten allemaal wat er gebeurt wanneer je gezicht in aanraking komt met bacteriën: een dikke vette puist. Gebruik daarom gedestilleerd water en een gesteriliseerde melkopschuimer. Succes! 😉

Beeld: pinterest