News

Temptation Island-Melanie valt als een blok voor de vrijgezellen

melanie-temptation-island

In de nieuwe aflevering van Temptation Island zien we dat er een nieuw koppel die villa's binnenstapt. De spontane Melanie maakt direct een bijzondere indruk en valt gelijk als een blok voor de vrijgezellen. Letterlijk.

Temptation Island: Love or Leave

Terwijl Evie en Mike nu thuis verder mogen ontdekken of zij wel voor elkaar gemaakt zijn, mag een nieuw koppel de uitdaging aangaan in Temptation Island. In de nieuwste aflevering van de ultieme relatietest maken we kennis met de blonde Melanie en de goedgemutste Ramon. De lovers leerde elkaar kennen tijdens het stappen in Antwerpen. Het was liefde op het eerste gezicht, alleen de afstand tussen de twee is een grote struggle. Hun huizen staan namelijk wel 230 kilometer uit elkaar, zal hier na dit avontuur verandering in komen? Wij zijn enorm benieuwd of Melanie en Ramon hand in hand Temptation Island verlaten. Tot zover hebben ze een hele goede indruk achtergelaten in de villa’s.

View post on Instagram
 

‘Ik ben zenuwachtig’

In de nieuwste aflevering hebben we kunnen zien hoe Melanie en Ramon zich voorstellen in de Temptation Island villa’s. De blondine maakte een bijzondere eerste indruk en viel (letterlijk) als een blok voor de vrijgezellen. “Ik kan echt niet lopen. Ik ben zo zenuwachtig!”, zegt ze wanneer ze zichzelf omhoog trekt aan een barkruk.

“Melanie en Ramon vallen goed in de groep als nieuw koppel!”, schrijft Temptation Island onder het videofragment op Instagram. “Hahaha, lekker Melll”, reageert oud-Temptation Evie. Hilarisch!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Temptation Island-Shanta deelt juicy detail over koppels

Saai seizoen

Hopelijk gaat het nieuwe koppel wat meer roet in het eten gooien en zorgen voor meer drama. De kijkers zijn namelijk niet echt te spreken over het nieuwste seizoen van Temptation Island tot nu toe. Op Twitter lezen we een reeks aan negatieve feedback voor de makers en deelnemers. Wie weet brengen Melanie en Ramon daar nog wel verandering in!

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: videoland

Must reads 👀