News

Temptation-Ramon en Melanie zetten volgende stap: ‘Huis gekocht’

melanie ramon samenwonen

Na het vertrek van Evie en Mike in Temptation Island: Love or Leave, maakten we kennis met Melanie en Ramon. Ondanks dat de twee niet zo lang van elkaar gescheiden waren, kwamen ze er al snel achter dat ze de ware voor elkaar zijn. Ze zetten nu dan ook de volgende stap in hun relatie.

Melanie & Ramon

Melanie en Ramon waren voordat zij meededen aan Temptation Island al een tijdje samen. Ze gingen samen de ultieme relatietest aan om te kijken of zij de perfecte match voor elkaar zijn. Het koppel heeft elkaar leren kennen tijdens het uitgaan in Antwerpen en de vonk sloeg meteen over. Maar de afstand speelde wel een grote rol in de relatie. In Nederland wonen de twee 230 kilometer bij elkaar vandaan, waardoor ze elkaar alleen in de weekenden zien. Melanie wil heel graag samenwonen en daarom wilde zij via Temptation Island erachter komen of hij de ware is voor haar. In de laatste aflevering zagen we dat Melanie en Ramon weer werden herenigd tijdens het laatste kampvuur. Het was al snel duidelijk dat de twee elkaar ontzettend gemist hadden en daarom besloten zij ook om samen Temptation Island te verlaten. We zijn nu een aantal maanden verder en Melanie en Ramon vertellen in een interview met Realitea dat zij gaan samenwonen.

Lees ook: 
Het nieuwe seizoen van Temptation Island USA staat op Videoland

Samenwonen

Doordat Melanie en Ramon elkaar alleen in de weekenden zagen, liep de relatie niet altijd op rolletjes. “We hebben nu een heel apart leven van elkaar doordeweeks, waardoor ik denk als hij met vrienden is: heeft hij het misschien leuker met hen? Omdat je elkaar zo weinig ziet, ga je overal over malen”, vertelt Melanie. Maar binnenkort hoeft de blondine zich geen zorgen meer te maken, want Melanie vertelt samen met Ramon dat zij gaan samenwonen.

De twee hebben een huis gekocht in Etten-Leur, de plek waar Ramon vandaan komt. “Ik denk dat ik veel zekerder ben over de relatie als ik hem dagelijks zie, want ik zie hem dan ’s avonds toch wel weer”, aldus de realityster. “Hij kan lekker zijn ding doen, ik kan mijn ding doen en dan zien we elkaar wel weer.” Wij wensen ze beide alle geluk toe en zijn benieuwd naar hun nieuwe huisje.

Beeld: Videoland: Temptation Island