Celebs

Zien! Zo zag Megan van Temptation Island eruit zónder botox en fillers

Danique

Misschien is het even graven in je geheugen, maar kennen jullie Megan Desaever nog van Temptation Island? In 2018 deed zij samen met haar vriend Kevin mee aan de ultieme relatietest. Na hun break-up is Megan een enorme metamorfose ondergaan, zo zag zij eruit vóór de botox en fillers!

Temptation Island

Voor degene die een geheugensteuntje nodig hebben, hier even een recap van de deelname van Megan en haar inmiddels ex-vriend Kevin. In 2018 deden zij als koppel mee aan de ultieme relatietest, ook wel Temptation Island genoemd. Het verliep voor hen niet soepel en het was al gauw duidelijk dat er een einde kwam aan hun relatie. Misschien brengt de bekende uitspraak “de kaas komt uit haar oren” van Kevin je weer terug naar dat seizoen.

Hij was al meerdere keren vreemdgegaan en de relatie stond dus al op springen. Megan kon zich niet meer in houden en dook het bed in met verleider Joshua. Ook Kevin maakte het weer bond en ging in de fout met verleidster Chloë. Ai!

Toen de twee weer in Nederland aan waren gekomen, bleven zij nog heel eventjes daten, maar dit liep al snel stuk. Megan is inmiddels alweer een hele tijd single, maar we horen steeds meer geruchten dat zij met Dennis Roos van Ex on the Beach aan het daten is.

Watch on YouTube

Lees ook:
Dit koppel gaat ook meedoen met Temptation Island

Botox en fillers

Herinner je je het weer? Het is niet heel gek dat je Megan niet meer herkent na haar enorme metamorfose. Na haar deelname aan Temptation Island én break-up met Kevin, heeft zij een mega glow-up gehad! Je kunt wel zeggen dat zij nu na die vijf jaar geheel onherkenbaar is!

Megan heeft haar haartjes geverfd, haar gebit laten doen en de welbekende fillers en botox in de lippen en borsten gespoten. Hieronder hebben wij even de before and after naast elkaar gezet. Zoek de verschillen! 😉

Beeld: instagram @desaevermegan__