News

Zien: Megan Desaever gespot met deze voetballer

megan desaever relatie

Megan Desaever is de afgelopen maanden veel in het nieuws geweest vanwege haar belasting rel, haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch en ook haar liefdesleven werd onder de loep genomen. En dit keer waren er weer wat verschuivingen, want Megan ging van Joey naar Marc-Junior, maar nu leek ze het ook heel gezellig te hebben met deze voetballer

Megan Desaever

Tijdens haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch had Megan Desaever, die ook eerder mee heeft gedaan aan Temptation Island, al snel een klik met de knappe single Joey. Maar ook met Marc-Junior heeft ze het gezellig gehad in de villa. Toch koos ze er uiteindelijk voor om met Joey de villa te verlaten en kregen ze na de opnames van het programma zelfs een relatie, maar deze was niet van lange duur.

Na een vakantie op Ibiza zijn er wat scheuren ontstaan in het liefdessprookje van Megan en Joey en besloot Megan al vrij snel om er van door te gaan met andere EOTB-collega Marc-Junior. Ze liet zelfs de tatoeage die ze voor Joey had laten zetten aanpassen, zodat het nu lijkt alsof deze voor Marc-Junior bedoeld is. Zal het dit keer wel ware liefde zijn?

View post on TikTok

Lees ook:
Zien: Oriana van De Bachelor is weer gelukkig in de liefde

Wesley Sneijder

Dat blijkt toch niet helemaal het geval te zijn. Megan is namelijk weer op vakantie op Chersonissos en lijkt het nu alweer gezellig te hebben met voetballer Wesley Sneijder. Volg je het nog? Het Instagram-account @JuiceChannel deelde in hun Instagram Stories een filmpje waar we zien dat de twee innig aan het dansen zijn met elkaar. “Kijk eens wat we hier hebben”, schrijven ze bij de video. “Zo te zien hebben Megan Desaever en Wesley Sneijder het vannacht gezellig gehad samen tijdens het uitgaan in Cherso”. Wij zijn benieuwd of dit verhaal nog een staartje krijgt.

Beeld: instagram: @megandesaever