News

Heeft Megan Desaever een relatie met deze EOTB-deelnemer?

megan desaever relatie

Afgelopen zondag konden we weer genieten van de derde aflevering Ex On The Beach: Double Dutch. Dit keer werden Joey, Maxime en Dylan op het strand gestuurd en kwam Megan Desaever het strand opgelopen voor haar ex Dylan. De brunette heeft al eens eerder meegedaan aan Temptation Island en heeft ook nog een relatie gehad met realityster Dennis Roos. Maar dit keer lijkt het erop dat Megan weer een nieuwe man aan de haak heeft geslagen.

Megan Desaever

We hebben er weer een week op moeten wachten, maar afgelopen zondag konden we eindelijk weer genieten van een nieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. Dit keer werden Joey, Dylan en Maxime door de Tablet of Terror naar het strand gestuurd. Enne, niemand minder dan Megan Desaever, kwam de zee uitgelopen voor haar ex Dylan.

Dennis Roos

We kennen de brunette natuurlijk al van haar eerdere deelname aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Kevin. Later is zij ook nog veel in de media geweest doordat zij een relatie kreeg met realityster Dennis Roos. Het toenmalige koppel was zelfs verloofd, maar toen hun verloving een publiciteitsstunt bleek te zijn, kwam de relatie al snel tot een einde. Maar nu schijnt het zo te zijn, dat Megan Desaever een nieuwe relatie heeft met deze EOTB-deelnemer.

Relatie

Megan Desaever is namelijk op vakantie met niemand minder dan Joey. Hij is een van de originals in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach. De twee hadden het op de eerste dag al erg gezellig met elkaar. Zo hebben zij al flink wat dingen uitgespookt in de slaap- en badkamer. Het is natuurlijk niet vanzelfsprekend dat deelnemers van Ex On The Beach verliefd op elkaar worden, maar toch lijkt het erop dat Megan Desaever en Joey een relatie met elkaar hebben.

Megan en Joey zijn samen op vakantie in een luxe resort in het Egyptische plaatsje Hurghada. Zij posten namelijk beide een aantal foto’s in hun Instagram Stories, maar taggen elkaar niet. Het kan zo zijn dat ze hun relatie nog niet bekend mogen maken wegens hun EOTB-contract, maar Reality FBI constateerde al dat ze wel degelijk samen op reis zijn.

Lees ook:
EOTB-Ellen openhartig over liefdesleven: ‘Ik ben verliefd’

Het is natuurlijk wel de vraag of Joey voor Megan naar Dubai zou willen verhuizen, want na het gedoe rondom de belasting in België wilde zij zo snel mogelijk die kant op emigreren. De brunette heeft ook al eens eerder haar ex Dennis meegenomen, maar hopelijk zal het met Joey beter verlopen.

Beeld: Instagram: @desaevermegan__

Must reads 👀