Astrologie

Déze drie sterrenbeelden zijn het meest preuts

sterrenbeelden-preuts

Terwijl de één met plezier alles over zijn/haar seksleven vertelt, houdt de ander dingen liever privé. En sommige mensen hebben ook geen enkel probleem met naakt rondlopen, terwijl anderen hier niet aan moet denken. Deze drie sterrenbeelden zijn het meest preuts!

Deze drie sterrenbeelden zijn het meest preuts van alle tekens

Ze moeten er niet aan denken om teveel te laten zien of vertellen!

Disclaimer: er is natuurlijk niks mis met ‘preuts’ zijn. You do you en je moet doen waar je je fijn bij voelt!

Stier (20 april – 20 mei)

Jij bent, vooral op het gebied van intimiteit, nogal preuts. Je vindt het lastig om jezelf bloot te geven aan een nieuw persoon en doet dit ook bijna nooit. Je laat iemand pas binnen zodra je diegene echt vertrouwt, waardoor een onenightstand ook niks voor jou is. In de slaapkamer houd je dan ook het liefst de lampen uit. Daarnaast houd je ook niet van onverwachte verrassingen in bed; hier kun jij van schrikken en onzeker door worden. En dit is natuurlijk niet erg! Jij en je partner moeten elkaars grenzen respecteren.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als Kreeft ben jij een gevoelig, emotioneel en romantisch sterrenbeeld. Hierdoor kun jij je op emotioneel gebied megasnel aan iemand binden, maar lichamelijk heb je hier wat meer tijd voor nodig. Wanneer jij intiem bent met iemand, doe je dit het liefst op een romantische en liefdevolle manier. Van spannende, kinky dingen ben jij geen grote fan; je houdt jullie intieme momentjes graag binnen de slaapkamer. Ook vind jij het belangrijk dat jullie een sterke verbinding voelen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Is jouw sterrenbeeld een Weegschaal? Dan vind jij het ook fijn om privédingetjes lekker voor jezelf te houden. Wanneer jouw vriendinnen tot in de diepste details over hun seksleven praten, begrijp jij niet waarom ze dit zo graag willen delen. Ook lichamelijk ben jij erg gericht op privacy. Jij houdt er niet van om met zomaar iedereen te knuffelen en op een naaktstrand of in de sauna ben jij al helemaal niet te vinden. Jij snapt gewoon niet waarom iedereen alles zo graag wil laten zien. Jij bedekt jezelf liever en dat is natuurlijk helemaal oké!

Bron: LibelleBeeld: instagram @solarpowered_blonde