Beauty

Dít zijn de 3 meest populaire damesgeuren van 2022

meest-populaire-damesgeuren-2022

Nog op zoek naar het beste kerstcadeautje voor je beste vriendin, zus of moeder (of gewoon lekker voor jezelf)? Kijk dan eens naar deze top drie! Dit zijn de meest populaire damesgeuren van 2022.

1. Lancôme, La Vie est Belle

Sluit het jaar af met dit heerlijke luchtje van Lancôme. Met het geurtje La Vie est Belle vier je het leven. Dit parfum is direct te herkennen aan de fruitige en bloemige tonen. Daarnaast is de geur ook een ode aan geluk en symboliseert de flacon een glimlach! Zie jij de smile in het flesje? Hoe leuk is het om dit parfum cadeau te geven aan iemand die je liefhebt, er zit een prachtige betekenis achter en ruikt ook nog eens heerlijk! Het geurtje bestaat uit tonen van iris, jasmijn, oranjebloesem en topnoten van bramen en peer. Lekker zoet, dus!

2. Thierry Mugler, Alien

Dit luchtje moet je vast en zeker kennen! Alien is namelijk meerdere keren omschreven als het ‘beste parfum die ooit op de markt is gebracht’. En zo’n een titel krijg je niet zomaar! Het is een wat zwaarder parfum, voor in de avond bijvoorbeeld en is te herkennen aan de houtachtige hartnoten en de topnoot van jasmijn. De geur is enorm populair bij jong en oud! Van dit prachtige paarse flesje, hebben ze ook een gouden variant: Alien Goddes. Dit nieuwere parfum is wat lichter, frisser en bevat citrus-achtige geuren.

Lees ook:
Say what? Op deze gekke plekken moet je parfum spuiten

3. Chanel, N°5

Dit is misschien wel het meest bekende én gewilde parfum voor vrouwen, ooit! Chanel N°5 wordt als tijdloos en mythisch omschreven en is hét teken van vrouwelijkheid. Dit geurtje is in 1921 voor het eerst op de markt gebracht en heeft veel historie. Het is dus niet verrassend dat dit luchtje op nummer één staat in de lijst van meest populaire geurtjes van 2022. Je herkent het parfum aan de hartnoten van iris, jasmijn, roos en de topnoten van bergamot, citroen en oranjebloesem. Met deze heerlijke klassieker zit je dus bij elke vrouw wel goed!

Beeld: pinterest