Astrologie

Mensen met déze drie sterrenbeelden zijn het minst te vertrouwen

meest-onbetrouwbare-sterrenbeelden

Vertrouwen is een groot deel van het dagelijks leven. Je wil er natuurlijk wel vanop aan kunnen dat iemand de waarheid spreekt. Maar helaas, sommige mensen lijken hier meer moeite mee te hebben dan anderen. Dit zijn de meest onbetrouwbare sterrenbeelden!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Als Tweelingen ben jij enorm nieuwsgierig en houd jij heel erg van roddelen. En dit maakt jou dus ook één van de meest onbetrouwbare sterrenbeelden! Terwijl jij lekker zit te roddelen, heb jij er dan ook geen enkele moeite mee om wat extra details te verzinnen. Je vindt het geweldig om verhalen spannender te maken dan ze zijn om hier extra aandacht van te krijgen. En helaas is dit niet jouw beste eigenschap. Gelukkig is die nieuwsgierige kant in jou wél heel goed, dus houd dit lekker vol. Wees geïnteresseerd, maar in de juiste dingen. Anders zullen mensen je al gauw als oppervlakkig zien.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ook als Maagd hoor je thuis in het rijtje ‘meest onbetrouwbare sterrenbeelden’, maar begrijp me niet verkeerd. In een relatie ben jij ontzettend loyaal! Toch heb je soms erg veel moeite met het nakomen van je afspraken. Verjaardagen, afspraken of een date night vergeet je vaak of zeg je last minute af. Jij houdt ook niet van vaste plannen en leeft liever in het moment. Een partner die alles nauwkeurig wil plannen en niet van verandering houdt, is dus ook helemaal niet jouw ding.

Lees ook
Oei: deze sterrenbeelden gaan het snelst vreemd!

Waterman (20 januari – 18 februari)

In tegenstelling tot de Maagd, ben jij niet bepaald loyaal in een relatie. Als Waterman sta je natuurlijk wel een beetje bekend om je hoge libido en als je in je relatie niet aan je behoeftes kan voldoen, heb je er ook geen probleem mee dit buiten de deur te zoeken. Sterker nog, eigenlijk vind jij dit best wel normaal. Als Waterman ben jij heel erg eigenwijs en luister je niet naar de mening van anderen. Ook niet als je dondersgoed weet dat iemand het niet met je eens is. Pas op voor de Watermannen, ladies and gentlemen!

Beeld: Netflix