Lifestyle

Met déze 4 gouden tips kan je meer views krijgen op TikTok

tiktok-meer-views

TikTok is de laatste tijd razend populair geworden, op dit moment is het dan ook het bekendste platform. Heb je er nu altijd al van gedroomd om viral te gaan op TikTok? Wij vertellen je vier gouden tips waarmee je al heel ver kan komen op TikTok.

1. Aansluiten bij een community

Als eerste tip willen we jullie meegeven dat het belangrijk is om een duidelijk doel te hebben op TikTok. Dat betekent dat je regelmatig dezelfde soort content plaats, je moet namelijk goed consistent blijven. Hiermee kan je een vaste doelgroep creëren die je aan je account blijft binden. Denk hierbij vooral aan Rhode Kok, deze vrolijke TikTok-creator plaats elke dag dezelfde humoristische content die veel kijkers aantrekt. Wat ook kan zorgen voor meer views op het platform is jezelf aansluiten bij een community, zo kan je goed aan één onderwerp blijven hangen. Meedoen met een bekende trend of challenge kan ook zorgen voor meer kijkers. Het gaat er natuurlijk uiteindelijk om dat je lekker jezelf blijft :-).

2. Posten op bepaalde tijdstippen

Wat ook kan zorgen voor meer views op TikTok, is te posten op populaire tijdstippen. Toch is het altijd lastig en onduidelijk om te bepalen hoe laat je een TikTok moet posten. Het verschilt namelijk ontzettend erg per doelgroep, want iedereen zit op een ander tijdstip op social media. Toch zijn al veel bekende creators erachter gekomen op welk tijdstip je het beste kunt posten. Volgens de TikTokkers heb je tijdens deze tijden de meeste kans op veel views en likes:

  • Maandag: 06:00, 10:00, 22:00
  • Dinsdag: 02:00, 04:00, 09:00
  • Woensdag: 07:00, 08:00, 23:00
  • Donderdag: 09:00, 12:00, 19:00
  • Vrijdag: 05:00, 13:00, 15:00
  • Zaterdag: 11:00, 19:00, 20:00
  • Zondag: 07:00, 08:00, 16:00

3. Maak het aantrekkelijk

Ook deze tip kan zeker niet ontbreken in het lijstje van vier gouden tips. Het gebruik van de juiste hashtags en woorden kan namelijk ook zorgen voor meer views op TikTok. De meeste wisten waarschijnlijk al dat hashtags gebruiken een grote rol speelt bij het behalen van veel views. En dat niet alleen want tegenwoordig kijkt de app ook naar je keywords. De SEO van je video is dus ook een dingetje geworden. Populaire zoektermen kan je vanaf nu ook op zoeken, waardoor je video meer aangeklikt wordt. Met deze tip gaat je video binnen de kortste keren viral.

Lees ook:
Trending! Deze moon phase-test van TikTok moet je echt proberen

4. Maak het interessant

Als laatste is het belangrijk om je TikTok zo interessant mogelijk te maken, je wilt ten slotte ook dat het veel mensen aantrekt. Zorg ervoor dat je TikTok kort maar krachtig blijft, op TikTok draait het namelijk nog steeds om video’s snel bekijken. Het is belangrijk dat je de aandacht van mensen al bij de eerste seconden kan aantrekken, zodat ze blijven kijken. Een video die te langdradig is, wordt in de meeste gevallen gewoon overgeslagen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Houd er daarom rekening mee dat je video interessant en origineel blijft. En wie weet is jouw TikTok binnenkort wel razend populair :-).

TikTok van Girlscene

Natuurlijk hebben wij ook een eigen TikTok account. Elke week proberen we jullie te vermaken met onze video’s. Neem zeker eens een kijkje en geniet van alle hilarische en leuke content. Bekijk hieronder onze TikTok die in een korte tijd maar liefst 187.5 k views heeft behaald!

View post on TikTok

Must reads 👀