Films & Series

Yes! Married At First Sight is nu opzoek naar singles voor het nieuwe seizoen

Nander de Wijk

Het idee van de belangrijkste dag van je leven besteden met een volstrekt onbekend persoon klinkt misschien nogal eng. Toch zijn er ieder seizoen weer nieuwe singles die het aandurven. Wij hebben het natuurlijk over het populaire programma Married At First Sight! En jij kunt je nu opgeven om mee te doen aan het volgende seizoen ;).

Meedoen aan Married At First Sight

Het is een beetje spannend, maar voor wie het aandurft: je kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen!

Married At First Sight

Eerst trouwen, en elkaar daarna pas leren kennen. Dat klinkt niet als een hele logische manier om je partner te ontmoeten, maar het kan toch echt! In MAFS trouwen mensen met elkaar, terwijl ze elkaar nog nooit ontmoet hebben. Na de grote dag komt dan pas de rest: elkaar leren kennen, samen wonen en in sommige gevallen zelfs een gezinnetje beginnen! Ja, voor sommige mensen eindigt het in een echte droom, maar voor anderen eindigt het helaas in een scheiding.

Lees ook
Goed nieuws voor de fans! Je kunt je nu opgeven voor Lang Leve de Liefde

Nieuw seizoen

Het lijkt ons nogal spannend om aan dit programma mee te doen. Maar misschien droom jij er nou wel al jaren van om met een onbekend persoon te trouwen. Dan zou deze droom best wel eens werkelijkheid kunnen worden! MAFS zoekt namelijk nieuwe vrijgezellen die het avontuur aan willen gaan. Denk jij dat jij dit wel aandurft? Dan kun je je hier aanmelden, en wie weet zien wij jou binnenkort wel op televisie!

Beeld: RTL

Must reads 👀