Beauty

Yes! Eindelijk een makkelijke manier om van die mee-eters af te komen

mee-eters-verwijderen

Mee-eters zijn súperirritant, en vaak heel lastig om van af te komen. En wanneer je er dan ein-de-lijk vanaf bent, houd je er vaak nog een litteken of wondje aan over. Heel vervelend, maar gelukkig hebben wij de beste oplossing voor je!

Zo kom je zelfs van de meest lastige mee-eters af

Erg mooi zijn ze niet, dus gelukkig hebben wij een manier om ervan af te komen, zonder er een litteken of wondje aan over te houden!

Wat zijn mee-eters?

Een mee-eter is iets anders dan acne. Een mee-eter is namelijk eigenlijk een ophoping van vuil, talg en dode huidcellen in je openstaande poriën. Ook heeft een mee-eter, unlike acne, geen levenscyclus. Dat betekent dat zodra die er is hij niet vanzelf weggaat. Je moet hem dus echt zelf weghalen! Dit is hoe je dat op de goede manier doet.

Scrubben

Door je huid te scrubben haal je alle dode huidcellen weg. Hierdoor zullen de bestaande mee-eters makkelijker zijn om weg te halen en voorkom je het krijgen van nieuwe mee-eters. Masseer de scrub goed in op de plek waar je mee-eter zit, zo zorg je ervoor dat het weghalen super easy wordt.

Verantwoord uitknijpen

Het uitknijpen van een mee-eter of puistje moet je op de goede manier doen. Begin dus niet zomaar in je huid te knijpen! Was je handen en wikkel je wijsvinger in een vochtig wattenschijfje. Zet je vinger naast de mee-eter en probeer hem uit te knijpen door hem naar beneden te drukken. Als het niet lukt Kun je het beste stoppen en het een paar dagen later opnieuw proberen. Als je je huid beschadigt krijg je er littekens van.

Neusstrip

Als je niet van uitknijpen houdt – wat wij kunnen begrijpen – is een neusstrip ook een goeie oplossing! Het is heel makkelijk, je plakt hem gewoon op de mee-eter, volgt de instructies van dat merk et voilà, je mee-eter is weg!

Lees ook
Lifehack! Bietensap helpt heel goed tegen puistjes

Voorkomen

Heb je nog nooit een mee-eter gehad, of wil je ze gewoon niet meer? Dat snappen wij, daarom hebben wij dé gouden tip om te voorkomen dat je ze überhaupt krijgt. Het is heel simpel: je moet gewoon regelmatig een gezichtsmasker met houtskool opdoen. Doordat houtskool super reinigend is houd je op die manier je huid – en dus je poriën – schoon!

Beeld: pinterest