Food

De McKroket keert terug in menu bij McDonald’s

mckroket-mcdonalds

Goed nieuws voor alle geliefde fans van de McKroket, deze zal namelijk weer terugkeren in het menu bij McDonald's. Deze was een periode vervangen door de vega McKroket, maar daar waren de fans niet zo blij mee.

McKroket

Een paar dagen lang was er een heftige discussie tussen vegetariërs en vleeseters toen bekend werd dat de McKroket van het menu zou verdwijnen en vervangen zou worden door de vega McKroket. De burger was altijd geliefd bij velen, dus zij waren erg verrast door het plotselinge verdwijnen ervan.

En hoewel McDonald’s de afgelopen dagen vrij stil was, reageren ze nu eindelijk op alle commotie. En wat blijkt? In november keert de geliefde burger terug op het menu! Dus zet je smaakpapillen maar vast in de startblokken, want binnenkort kun je weer genieten van die heerlijke McKroket waar je zo naar verlangt!

Tijdelijke actie

Op Instagram heeft de fastfoodketen een reactie gegeven. “We hebben ons niet gerealiseerd hoeveel fans er zijn van de McKroket”, aldus een woordvoerder van McDonald’s. “Dat is nu wel duidelijk geworden.” Ook laat hij weten dat de vega McKroket maar een tijdelijke vervanger was.

Daarnaast laat de woordvoerder weten dat het verdwijnen van de McKroket een tijdelijke actie was. “Met als doel om consumenten een beetje te inspireren om te variëren.” Maar omdat de fastfoodketen zoveel commentaar heeft gehad op het verdwijnen van de burger, komt deze nu dus weer terug.

View post on Instagram
 

En er is nog meer goed nieuws voor de liefhebbers van deze heerlijke McKroket, want hij maakt namelijk een triomfantelijke comeback! “Natuurlijk stond hij al jaren op ons menu en dat zal ook in de toekomst zo blijven”, verklaarde de woordvoerder. Snel maar weer even langs de McDonald’s dan ;-). 

Beeld: mcdonald's