Food

McDonald’s-fans zijn geshockeerd door ingrediënt in zoetzure saus

mcdonald's-zoetzure-saus

Een TikTokker ontdekte wat er eigenlijk in de beroemde zoetzure saus van McDonald's zit. Fans waren geshockeerd en zagen dit ingrediënt niet aankomen! Benieuwd wat er in jouw favoriete McDonald's sausje zit?

Zoetzure saus McDonald’s

Welke saus kies je als je kipnuggets van McDonald’s besteld? Precies ja, de zoetzure saus! Voor veel McDonald’s fans is dit hun favoriete sausje en mag deze zeker niet ontbreken bij de bestelling. Maar weet jij eigenlijk wel wat er allemaal in dat lekkere sausje zit?

De zoetigheid van de saus doet je waarschijnlijk denken aan een bepaalde fruitsmaak. En dat klopt! Er zit dan ook een fruitsoort verwerkt in de saus, maar welke? Wij en vele anderen op het internet dachten aan mango, ananas of mandarijntjes. Maar dit is helemaal niet waar en daar kwam TikTokker @evs_kii pasgeleden achter!

Lees ook:
Het wereldwijde menu bestellen? Bij déze McDonald’s kan het!

Wat zit erin?

We houden jullie niet langer in spanning. Het mysterieuze ingrediënt, wat veel mensen niet zagen aankomen, is abrikoos! De video van de TikTokker is inmiddels al bijna 400.000 keer bekeken! De video is viral gegaan omdat vele McDonald’s fans wel erg geshockeerd waren door dit nieuwtje. Er was werkelijk niemand die abrikoos geraden had, ondanks dat het gewoon op de verpakking staat, haha! Veel antwoorden waren dan ook mango of ananas. Ook gaf een groot deel van haar volgers toe dat ze er nog nooit over nagedacht hadden. Nu weten we voor eens en altijd wat er precies in de beroemde zoetzure saus van McDonald’s zit!

View post on TikTok

Beeld: Mcdonald's