Lifestyle

OMG! McDonald’s komt nu met een sieradenlijn en die wil je hebben

Wij, op de redactie van Girlscene, zijn gek op McDonald’s. Daarom moesten we ook erg lachen toen we het nieuws hoorden dat de McDonald’s nu een gouden sieradenlijn lanceert. Wij vertellen je alles wat je erover wil weten. 

McDonald’s lanceert een sieradenlijn met gouden sieraden

Ja, je hoort het goed! McDonald’s heeft een sieradenlijn gelanceerd, maar deze is niet te koop. Huh?

Zwerfaval

McDonald’s wil met deze sieradenlijn graag meer aandacht geven aan zwerfafval. Want de verpakkingen van de fastfood keten belanden vaak genoeg op straat. De sieraden zijn dan ook gemaakt van afval, verguld in een laagje goud. Zo heb je oorbellen van saus bakjes, een ring van een Big Mac-doosje en een pin van een milkshake beker.

Verpakkingsmateriaal

Deze zeven sieraden, die lekker groot en bling-bling zijn, zijn dus gemaakt van afval dat op straat is achtergelaten. En daar is de voedselketen absoluut niet blij mee. Daarom hebben ze het afval opgeraapt, er sieraden van gemaakt en ze voorzien met goud en kristallen.

Lees ook
Dit is de reden dat je waarschijnlijk altijd een grote friet bestelt bij de McDonald’s

Samenwerking

Deze sieradenlijn is gemaakt door familiebedrijf De Vaal, die al 150 jaar ervaring heeft, in samenwerking met experts Lars Honk en Yvette de Bruijn van Bronze Special Art. Zo is deze bijzondere sieradencollectie dus ontstaan. Bekijk hieronder de foto’s van de juwelen:

De tekst gaat verder onder de foto

mcdonald's sieradenlijn

Gouden afvalbak

Natuurlijk willen we deze nu allemaal hebben, maar we hebben ook minder goed nieuws. De sieraden zijn namelijk niet te koop. Je kan deze alleen krijgen door goed gedrag te vertonen. Bij ieder filiaal van de McDonald’s staat nu een gouden afvalbak. Een deurwaarder bepaalt bij welke bak en op welk tijdstip de prijzen zullen vallen. Iedere klant die vanaf vandaag tot 12 september zijn afval in de gouden bak gooit, maakt kans op deze gouden sieraden.

Beeld: mcdonald's