Food

OMG! McDonald’s voegt een nieuwe saus toe aan het assortiment

mcdonald's-nieuwe-saus

We hebben goed nieuws voor degene die helemaal klaar zijn met de zoetzure saus bij de kipnuggets. Ons favoriete fastfoodrestaurant McDonald's komt met een nieuwe saus!

McDonald’s

De hele wereld is lyrisch voor de BigMac-saus, maar deze nieuwkomer zal ook wel in de smaak vallen! Naast alle specials die McDonald’s zo nu en dan uitbrengt, komt de fastfoodketen nu met een nieuwe saus op het menu. Het gaat hier om de tropische Brasil-saus. Het is een zoete, kruidige saus gemaakt van tomaat, ananas en curry. Mhh, het water loopt ons al in de mond!

Deze overheerlijke saus is niet het enige dat nieuw is op de kaart van de gouden drietand, er schijnen ook een aantal burgers bij te komen. Een rundvlees burger met cheddar en gefrituurde uitjes, de Brasil Cheese. En de Brasil Chicken, zoals je aan de naam al kan horen is deze vergelijkbaar met een McChicken.

Lees ook:
McDonald’s-fans zijn geshockeerd door ingrediënt in zoetzure saus

België

Nu we jullie helemaal lekker hebben gemaakt voor het nieuwe sausje van de Mc, moeten we toch afsluiten met een kleine teleurstelling. De Brasil-saus is namelijk nóg niet verkrijgbaar in Nederland, maar wel bij onze zuiderburen. Als je dicht bij de grens woont is het zeker de moeite waard om een ommetje te maken! We hopen dat deze zomerse dip snel naar ons landje komt, wij kunnen niet wachten om hem te proeven!

Beeld: pinterest