Food

McDonald’s brengt Happy Meal voor volwassenen op de markt

mcdonald's-happy-meal-voor-volwassenen

Als kind wilden wij niets liever dan naar de McDonald’s. Waarom? Vanwege de Happy Meals natuurlijk! De lekkere patatjes, krokante kip nuggets en het speeltje ofcourse. En nu is er goed nieuws voor de Happy Meal fans! McDonald’s komt met een Happy Meal voor volwassenen.

McDonald’s lanceert Happy Meal voor volwassenen

De Adult Happy Meal is een samenwerking tussen McDonald’s en het streetwearmerk Cactus Plant Flea Market. In een normale Happy Meal krijg je een klein frietje met een cheeseburger of vier kipnuggets. In de volwassen happy Meal kun je kiezen tussen een Big Mac of tien McNuggets. Hierbij krijg je een grote friet en frisdrank naar keuze. Ook kan het nostalgische speeltje natuurlijk niet ontbreken. Je kunt sparen voor vier te leuke figuurtjes die allemaal wel een keer een ‘mascotte’ zijn geweest van de McDonald’s. Ze hebben een kleine make-over gehad van het streetwearmerk en zien er nu te leuk uit.

De tekst loopt verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Wil je! Zo maak je een heerlijke Big Mac ovenschotel

 Verenigde Staten

Helaas moeten we je wel meteen teleurstellen: deze versie van de Happy Meal is voorlopig alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar. Wij gaan duimen dat het daar een succes is, want misschien komt hij dan snel ook naar Nederland.

Must reads 👀