Food

OMG! Dit is waarom je bij de McDonald’s beter geen hamburger met augurk kunt bestellen

McDonald's.

Soms hebben we allemaal wel eens zin in vette hap. En waar gaan we dan naartoe? Precies! De McDonald’s. Bestel jij dan ook altijd graag een lekkere hamburger? Lees dan vooral verder. Want dit is de reden dat je beter een hamburger kunt bestellen zónder augurk. 

Om déze reden moet je nooit een hamburger met augurk bestellen bij de McDonalds’s

Na het lezen van dit artikel zul je nooit meer een hamburger bestellen mét augurk, geloof ons maar!

Lekkere burgers

De Big Mac, een Veggie Burger, een McChicken of de Quarter Pounder. Wij kunnen tijdens bij ieder bezoekje aan de McDonald’s maar lastig kiezen tussen al die heerlijke burgers. Maar welke je dan ook kiest, bestel hem wel zonder augurk! No worries! Je wordt niet vergiftigd door de augurken van de McDonald’s en er is verder ook niks mis mee, alleen loop je de kans op een verse hamburger helaas wel mis…

Vers gemaakt

Wij leggen je uit hoe dit nou precies zit! De hamburgers worden bij de McDonald’s, zoals bij elk fastfood restaurant, aan de lopende band gemaakt. Daardoor wordt er ook altijd standaard augurk of tomaat toegevoegd aan de hamburgers. De burgers liggen dus al een tijdje klaar voordat iemand ze besteld. Ze zijn dus eigenlijk helemaal niet vers.

Lees ook
Wil je! Zo maak je een heerlijke Big Mac ovenschotel

De oplossing

De oplossing hiervoor is simpel! Bestel een hamburger zonder augurk of tomaat. Op die manier weet je zeker dat jouw burger vers wordt gemaakt. Ben je een echte fan van augurk of tomaat? Je kunt natuurlijk ook een ander bestanddeel van je burger weglaten, zoals de kaas of de sla!

Dit geldt trouwens ook voor de franse frietjes! Als je deze besteld zonder zout, dan worden ze ook vers gemaakt! Hadden we dat nou maar eerder geweten…

Beeld: pinterest

Must reads 👀