Food

Deze nieuwe McDonald’s Detector bestelt eten als je weer eens iets laat aanbranden

McDelivery-Detector

Ben jij nou niet bepaald een keukenprinses en is je favoriete maaltijd pasta pesto, omdat je hier weinig aan kunt verpesten? Dan is het de hoogste tijd om een McDelivery Detector aan te schaffen. Dit apparaatje zorgt er namelijk voor dat er automatisch eten wordt besteld bij McDonald’s als jij weer eens iets laat aanbranden. Wij vertellen je hoe het werkt.

McDelivery Detector

Je let even niet op tijdens het koken en voordat je het weet zijn die gebakken aardappeltjes helemaal zwart gebakken. Niet heel chill om opnieuw de supermarkt in te duiken om iets anders te koken; daar heb je natuurlijk helemaal geen zin in na zo’n drukke dag, dus wordt het maar weer iets bestellen bij McDonald’s. Gelukkig heeft McDonald’s de perfecte oplossing. Door de McDelivery Detector hoef je niets meer te bestellen en komt het eten gewoon naar je toe. Het apparaatje heeft namelijk zelf door wanneer er eten aanbrandt en schakelt McDonald’s meteen in. Met deze oplossing laten we het liefste iedere dag ons eten aanbranden! 😉

Hoe werkt de McDelivery Detector?

Maar hoe weet de McDelivery Detector nou eigenlijk waar jij zin in hebt? Nou, dat is makkelijk. Als eigenaar stel je van tevoren je favoriete eten van McDonald’s in. Wanneer het apparaat rook van aangebrand eten bespeurt, krijgt de eigenaar een sms’je met de vraag of hij/zij/die McDelivery wil ontvangen wat vervolgens binnen een paar minuten bezorgd kan worden. Ideaal, want zo eindig je altijd met iets waar je trek in hebt en staat het eten binnen no time voor de deur.

Waar koop je ‘m?

Uit het onderzoek van het voedingscentrum blijkt dat ongeveer driekwart van de Nederlanders af en toe weleens een maaltijd verpest. Het is dus eigenlijk helemaal niet zo gek dat het bij jou bijna dagelijks gebeurt… Helaas kan je deze detector nergens kopen. Het apparaatje was dus alleen beschikbaar voor de prijswinnaars en is absoluut geen vervanging van een officiële rookmelder. Daarom wordt met iedere McDelivery Detector ook een reguliere rookmelder meegestuurd. Wij hopen dat McDonald’s binnenkort nog een keer zo’n winactie doet!

Beeld: McDonald's

Must reads 👀