Films & Series

De McBaguette van Emily in Paris is nu écht te koop

Niet alleen in de serie Emily in Paris heeft de hoofdpersoon het goed voor elkaar, maar ook in real life kan je niet meer om haar heen. De McBaguette, hét Franse broodje uit de serie Emily in Paris, is nu tijdelijk te proeven in de McDonald’s in Parijs! 

McBaguette

De McBaguette is terug van weggeweest! Door de razend populaire serie Emily in Paris, slaan streamingdienst Netflix en McDonald’s hun handen ineen om dit broodje een nieuw leven te geven. In 2012 werd de sandwich voor het eerst geïntroduceerd als een tijdelijke snack (wat de fastfoodketen wel vaker doet). Het wordt nu aangeboden als een combi-deal, mét twee heerlijke macarons, een bijgerecht en een drankje. De fans van de serie gaan door het dak van vreugde en boeken direct een ticket naar Frankrijk.

View post on TikTok

Lees ook:
Emily in Paris gekeken? Dan wil je deze hotspots zeker bezoeken

Op naar Frankrijk

Bezoeker en marketing-expert Oleg Fedotkin neemt ons mee naar de McDonalds in de romantische hoofdstad. Op zijn LinkedIn-account zien we foto’s van het restaurant en alle marketing er om heen. Alles in het teken van de Netflix-hitserie natuurlijk!

Wil je zelf ook de McBaguette van Emily in Paris proberen? Wees er snel bij, want ook dit is weer een tijdelijke actie. En je zal dan toch écht een treinticket moeten aanschaffen richting Frankrijk! Zo erg is dat niet, toch? 😉