News

Maxim over Ex on the Beach: ‘Wilde eigenlijk naar huis’

maxim-ex-on-the-beach

We kunnen iedere zondag weer genieten van een nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. Dit seizoen zit dan ook weer bomvol drama! En natuurlijk hebben we ook altijd nog de aftertalks, waarin de kandidaten met alle juice komen. Het was Fawry die dit keer Cynthia en Maxim het hemd van het lijf vroeg. 

Ex on the Beach: Double Dutch

In de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch was te zien dat Cynthia en Maxim samen op helldate werden gestuurd. De twee mochten slapen op een vissersbootje tussen de rotte vis. Bah! Dat voelt natuurlijk wel als een echte straf als de rest van de deelnemers aan het feesten is. “Het was f*ucked up”, aldus Maxim.

‘Ik voelde me niet 100%’

Ook vertelde Maxim bij de Beach Bar aftertalk aan Fawry dat hij eigenlijk graag naar huis wilde. Hij heeft dan ook tijdens de opnames gevraagd of hij naar huis kon worden gestuurd in plaats van Joey. “Ik voelde me niet 100% in de villa”, vertelt hij. “Ik heb me opgegeven, maar dat is niet uitgezonden. Toen heb ik gezegd van: ‘Ik wil weg, laat de tortelduifjes maar hier’.” Ook had Maxim erg last van de spanning die de eerste dagen in de villa hing. “Ik had zoiets van: ‘Dan kan ik beter naar huis gaan’.”

Lees ook:
Kijkers zijn helemaal klaar met EOTB-Maxim: ‘Ik ga hem cancellen’

Principes

Achteraf is Maxim toch wel blij dat hij tijdens de opnames van Ex on the Beach niet naar huis werd gestuurd. “Na het vertrek van Joey en Megan werd ik wel wat losser”, deelt hij. “Ik heb m’n vibe gevonden. En ja kijk, ik heb vanaf het begin gezegd dat ik principes heb, dus ik hou m’n woord. Maar ik kan het wel gewoon leuk maken, toch?” Wat vinden jullie van de principes van Maxim?

Beeld: Instagram: @maxim_vdn