News

Martijn vertelt openhartig over zijn liefdesleven na B&B Vol Liefde

martijn-bb-vol-liefde

Het B&B Vol Liefde-avontuur zit er voor Martijn helaas op, want hij heeft de liefde niet gevonden in het programma. Hij vertelt in een interview met AD hoe het verder met hem gaat en of hij het nu gezellig heeft met iemand.

B&B Vol Liefde

Helaas heeft Martijn niet de ware gevonden in het programma B&B Vol Liefde. Er zijn een aantal leuke dames langsgekomen in zijn guesthouse in Thailand. Het leek er nog even op dat hij het leuk kon vinden met Tamara, maar die klik beef toch uit. Na een flinke ruzie is dat helaas uitgelopen op niets. Gelukkig laat Martijn in een interview met het Algemeen Dagblad weten dat hij nu genoeg aandacht van de vrouwen.

Martijn in Thailand

Ondanks dat het niks is geworden met de liefde voor deze Thaise B&B-eigenaar, heeft hij er wel het een en ander aan over gehouden. Martijn heeft nu meer reserveringen voor zijn guesthouse en hij heeft ook meer over zichzelf geleerd. “Ik ben tegen dingen van mezelf aangelopen”, laat hij weten. “Dat ik te weinig tijd geef aan mezelf. Ik ben nu bezig met het opknappen van de zaak. Dat geeft me rust en zorgt ervoor dat ik straks meer tijd heb voor mezelf.”

Genoeg aandacht van de vrouwen

In het interview vertelt Martijn ook nog dat hij nu nog lekker alleen is. Maar hij vertelt ook dat hij na het programma veel mailtjes heeft gekregen van geïnteresseerde vrouwen. “Ik heb alles netjes gelezen, maar ik heb er geen contacten uitgehaald. Wie weer zit er ooit iets tussen”, aldus Martijn. Eerder vertelde vrienden van hem dat er een vrouw in Nederland zou zijn, waar hij gelijk voor terug zou komen, maar dat is zeker niet waar. Hij gaat voor niet een vrouw weg uit Thailand. “Ik las dat ook, ja. Dat hadden ze eerst beter bij mij kunnen checken, want ik ga echt niet voor welke vrouw dan ook hier weg.”