News

Zo zag Martijn van B&B Vol Liefde er vroeger uit

b&b vol liefde martijn

In het huidige seizoen van B&B Vol Liefde zien we hoe de oer-Hollandse Martijn op zoek gaat naar de liefde. Hij is een tijd geleden vertrokken uit Rotterdam om een B&B te runnen in Thailand. Maar wij waren eigenlijk wel benieuwd hoe Martijn er vroeger uit zag.

Martijn in B&B Vol Liefde

We maakten kennis met de oer-Hollandse Martijn die inmiddels al een tijdje in Thailand woont. Toch is zijn liefde voor de voetbalclub Feyenoord nooit vervaagd. In Nederland ging hij regelmatig naar de wedstrijden in de Kuip, maar helaas moet hij in Thailand zijn cluppie maar via de televisie aanmoedigen.

Veronica Superguide heeft in de oude doos gegraven en vond op Facebook een foto van Martijn. Op de foto is te zien dat hij een wedstrijd bijwoont van zijn favoriete club. “In de KUIP”, schrijft Martijn bij de foto. En we zien wel behoorlijk wat verschil, maar deze foto is dan ook al meer dan tien jaar oud!

Thailand

Hoe Martijn in Thailand terecht is gekomen? Hij is er meerdere keren op vakantie geweest en is verliefd geworden op het tropische land. En als toerist heeft Martijn in Thailand wel een aantal dingen gedaan die in Nederland niet mogen. Zo heeft hij op Facebook ook een foto geplaatst dat hij een babytijger aan het knuffelen is. Had jij Martijn nog herkend?

Beeld: b&b vol liefde