News

Martijn van B&B Vol Liefde bijt van zich af na kritiek

martijn-bb-vol-liefde

In het programma B&B Vol Liefde krijgen de deelnemers nog steeds veel aandacht. Zo ook Martijn, maar het is niet altijd even positief. Gelukkig trekt hij zich er niks van aan, vertelt hij in een interview.

B&B Vol Liefde

Het B&B Vol Liefde avontuur zit er voor Martijn op. Hij heeft helaas met dit programma geen liefde gevonden, maar deze Thaise B&B-eigenaar vindt wel dat dit avontuur een grote impact heeft gehad op hem.

Veel kritiek voor Martijn

Martijn heeft de impact van B&B Vol Liefde toch wel onderschat. Hij heeft wel heel veel kritiek gekregen na het meedoen met dit populaire programma. “Ze vinden me een brombeer”, zegt hij dan dus ook in een interview met Algemeen Dagblad. Laatst kwam er een stel in deze Thaise B&B en toen ze vertrokken vertelden ze nog dat Martijn veel sympathieker is dan op tv.

Martijn over kritiek

Ook begrijpt Martijn wel een beetje waar de kritiek vandaan komt. “Er wordt ongeveer de hele dag gefilmd, drie weken lang, maar daar zie je natuurlijk maar een klein deel van. Ze kunnen niet alles uitzenden”, vertelt hij in het interview. Vrienden van Martijn zeggen ook dat hij alle kritiek gewoon bij zich voorbij moet laten gaan en dat zijn vrienden gelukkig wel weten hoe hij echt is.

Het personeel van Martijn en hij zelf hebben de herhalingen van het programma ook bekeken. “Mensen om me heen moesten vaak lachen. Ik sta er nuchter in. Ik sta stevig in m’n schoenen.” vertelt Martijn. Toch weet hij ook wel dat hij soms beter had kunnen nadenken, in plaats van meteen zeggen wat hij denkt.

Overnachten bij Martijn?

Wil jij die gastvrije kant van Martijn in real life ervaren en zie je een verblijf in de B&B in Hua Hin wel zitten? Dan hoef je blijkbaar helemaal niet diep in de buidel te tasten. De gastvrijheid van Martijn is volgens de gasten die eerder bij hem verbleven priceless, maar toch zijn wij benieuwd naar de kosten van een overnachting. Spoiler: het is niet veel.

Als je voor een ‘Deluxe kamer’ kies, kan je de keuze maken uit een kamer van €17 euro zónder balkon en eentje van €23 euro mét balkon. Reis met een groep of het gezin? Dan betaal je voor een vijf personen kamer €34 euro per nacht. Deze lage prijzen hebben niets te maken met de kamers, de verblijven in Thailand zijn sowieso een stuk lager geprijsd dan in Nederland. Dus eh, retourtje Thailand dan maar?

Beeld: B&B Vol Liefde