News

Martijn (B&B Vol Liefde) onthult hoe hij aan zijn litteken komt

martijn-bb-vol-liefde

Martijn heeft in Hua Hin, Thailand een guesthouse en doet mee aan het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Het was de kijkers thuis al gelijk opgevallen dat Martijn een flink litteken op zijn gezicht heeft en nu onthult hij zelf hoe hij daar aan komt.

Martijn in B&B Vol Liefde

In het huidige seizoen van B&B Vol Liefde maakten we kennis met Martijn. Hij is vertrokken naar Thailand om daar een guesthouse te beginnen, met een Nederlands tintje. Want bij Say Cheese kan je ook gewoon een broodje kroket bestellen en versieren de oranje vlaggen het terras. Het viel de kijkers van het programma op dat Martijn een flink litteken heeft op zijn wang en nu heeft hij onthult waardoor dit komt.

Litteken

Martijn kreeg de Limburgse Tamara te gast en die heeft geen blad voor de mond. Ze vroeg de B&B-eigenaar hoe dat litteken is ontstaan. En daar geeft Martijn voorzichtig antwoord op, want hij is er niet trots op. “Ik ben met mijn auto tegen een lantaarnpaal gereden.” En toen had hij al een borrel gedronken.

“Ik praat niet graag over dit onderwerp. Het is niet iets om trots op te zijn. Ik vind het wel prettig dat ze ernaar vraagt, want het is iets dat zichtbaar is.” Hij legt uit dat de klep van de airbag er waarschijnlijk is afgeschoten en langs zijn hoofd is geschaafd. “Mijn oor lag er half af, dat lag echt beneden. Dit was één groot gapend gat, maar dat hebben ze goed gemaakt”, aldus Martijn.

En dat litteken is niet het enige wat de kijkers is opgevallen bij Martijn. De B&B-eigenaar zweet nogal veel en loopt de hele dag rond met een handdoekje. Daarom vragen veel kijkers zich ook af of hij wel gemaakt is voor het klimaat in Thailand. In een interview met RTL Boulevard geeft Martijn hier nu zelf antwoord op: “Het is hier in de heetste periode opgenomen, dus daarom een zweterige Martijn.” Aha!

Beeld: b&b vol liefde