News

Heeft Martijn van B&B Vol Liefde al een Nederlandse liefje?

b&b vol liefde martijn

In het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde hebben we kennis gemaakt met Martin. Hij is vertrokken naar Thailand om daar een guesthouse te beginnen, met een Nederlands tintje. Want bij Say Cheese kan je ook gewoon een broodje kroket bestellen en versieren de oranje vlaggen het terras. Hij is in B&B Vol Liefde op zoek naar de liefde, maar het lijkt er nu op dat hij al een liefje heeft in Nederland.

B&B Vol Liefde Martijn

Er zijn inmiddels al een aantal vrouwen speciaal voor Martijn naar Thailand gevlogen. Ze hopen bij Martijn de liefde te vinden en samen met hem zijn B&B te runnen. Maar volgens zijn vrienden is er nog een andere vrouw in het spel. Dat hebben een aantal van Martijn zijn vrienden laten weten in een interview met AD.

Grote liefde in Nederland

Een van de vrienden van Martijn, Henk Westborek (nee, niet de zanger) heeft laten weten dat er in Nederland nog een vrouw is waar Martijn een oogje op heeft. “Als zij zegt: zullen we het samen proberen, dan komt ie per omgaande terug”, laat Henk weten. “Voor haar laat hij alles achter.” En ook Deveney, een vriendin van Martijn, laat weten dat die vrouw altijd al zijn grote liefde is geweest.

Ook snapt Deveney niet helemaal waarom er vrouwen als Bianca en Diana bij Martijn op de stoep staan. Dat zijn volgens haar helemaal niet zijn types. “Hij houdt van lange blonde haren, mooie rondingen en wat jonger. Deze vrouwen zijn wat te oud en ook wat druk, want Martijn is zelf ook aanwezig.”

Reactie van Martijn

Natuurlijk was iedereen na dit interview heel geïnteresseerd in het antwoord van Martijn op deze onthulling. Het AD heeft wel nog geprobeerd om een reactie bij hem uit te lokken, maar zonder succes. “Zelf mag Martijn van televisiezender RTL pas na afloop van de reeks afleveringen met de pers praten, vertelt hij aan de telefoon vanuit het snikhete Hua Hin”, laat het nieuwsblad weten.

Beeld: b&b vol liefde