Celebs

Kijkers gaan stuk om hysterische outfit van Martien Meiland

Danique
martien-meiland-outfit

Gisteravond was de laatste aflevering van Chateau Meiland te zien. Het seizoen sloot af met de prachtige bruiloft van Maxime en Leroy. Vader Martien Meiland kon natuurlijk niet ontbreken en stal de show met zijn hysterische outfit.

Bruiloft

De fans wachten er al een tijdje op: de beelden van het sprookjeshuwelijk van Maxime en Leroy. In de zomer zijn de twee al getrouwd, maar nu konden we eindelijk zien hoe de lovebirds het ja-woord aan elkaar gaven. Op zo’n speciale dag moet iedereen er natuurlijk wel tip-top uitzien. De bruidegom hebben we in twee verschillende looks gezien en de bruid in wel drie prachtige witte jurken! Maar het was op deze bruiloft niet het liefdeskoppel die opvielen door hun outfits, maar niemand minder dan Max’s eigen vader!

Hysterische outfit

Het is Martien Meiland niet als hij niet over de top gekleed gaat naar de bruiloft van zijn dochter. We hadden wel een opvallende look verwacht, maar dit pak vonden de kijkers toch wel érg hysterisch. De reacties stromen binnen op Twitter en iedereen heeft er wel wat over te zeggen. Martien droeg een colbertje met een drukke print en veel kleuren, met daaronder een overhemd met precies dezelfde opdruk. Erg kleurrijk dus!

Later op de avond, tijdens het grote bruidsfeest, kreeg Martien het zo warm van het dansen dat hij zelfs z’n overhemd uitdeed! Het colbertje hield hij aan en knoopte hij dicht om een nipslip te voorkomen 😉 De kijkers waren het er niet helemaal mee eens…

De tekst gaat verder onder de tweets

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Lees ook:
Maxime Meiland en Leroy zetten hun villa te koop voor dit bizarre bedrag

Dronken Leroy

De outfit van Martien Meiland was niet het enige waar de fans wat over te zeggen hadden. Ook husband Leroy stond in de schijnwerpers tijdens deze aflevering. Tijdens het feest wil Leroy heel lief aan zijn schoonouders laten weten hoe fijn hij vindt om deel uit te maken van de familie. Alleen komen de woorden er niet heel soepeltjes meer uit! Hij had volgens de kijkers een drankje te veel op.

View post on Twitter

Beeld: rtl