Celebs

Mart Hoogkamer neemt het op voor vriendin: ‘Mijn bekendheid doet haar niks’

Het gebeurt wel vaker dat artiesten tijdens hun relatie nogal vervelende opmerkingen hun kant op krijgen. Zo ook bij zanger Mart Hoogkamer. Zijn vriendin krijgt namelijk vaak te horen dat ze een gold digger is of dat ze alleen met hem samen is omdat hij beroemd is. Nu neemt Mart het op voor Jennifer. 

Mart Hoogkamer neemt het op voor vriendin

In een interview met LINDA neemt de zanger het op voor zijn vriendin, die veel haatreacties krijgt.

Huis gekocht

Tussen Mart en zijn vriendin Jennifer gaat het heel erg goed. De twee zijn inmiddels – nadat ze een tijdje uit elkaar zijn geweest – al redelijk lang samen en hebben dit onlangs gevierd door samen hun droomhuis te kopen! Ondanks het feit dat Mart en Jennifer op een roze wolk leven met elkaar, ontvangt Jennifer dagelijks haatreacties. Zo zeggen mensen dat ze alleen bij Mart is omdat hij bekend is. Mart vertelt nu aan LINDA dat dat absoluut niet het geval is en neemt het voor Jennifer op.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Bekendheid

Mart vertelt dat Jennifer zeker niet bij hem is omdat hij bekend is. ”Jen runt succesvol haar eigen kledingboetiek en mijn bekendheid doet haar niks”, legt hij uit. Hij vertelt dat hij Jennifer heeft ontmoet in de slechtste tijd van zijn leven. Hij was op dat moment nog niet bekend, en zijn ouders waren net uit elkaar gegaan. ”Ik heb daar veel verdriet om gehad en voelde me eenzaam in mijn grote appartement. Jen heeft me toen fantastisch opgevangen.” Lief!

Hard to get

Ondanks de twee nu dus helemaal verliefd op elkaar zijn, is dat niet altijd zo geweest. Mart heeft namelijk hard moeten werken om zijn vriendin aan de haak te slaan! ”Een vriend van me liet een filmpje van haar zien op Instagram, ik was meteen verkocht. Ik had wel veel doorzettingsvermogen nodig om haar voor me te winnen. Pas toen we tijdens een etentje langer konden praten, is ze voor me gevallen”, aldus Mart. “Ook toen we elkaar dagelijks zagen, heb ik nog máánden moeten wachten voordat ze eindelijk bij me bleef slapen. Dat was daarvoor met andere meisjes wel anders, maar Jen was het wachten méér dan waard.” Hoe schattig!

Lees ook
Wow: dit is de superknappe (!) vriendin van Mart Hoogkamer

Rots in de branding

Het is dus wel duidelijk dat Jennifer écht Mart zijn rots in de branding is. Toen hij een tijdje geleden met een dubbele longontsteking kampte heeft ze hem geholpen, en geadviseerd het rustiger aan te doen. ”Niet naar mijn lichaam luisteren is mijn grootste valkuil. Al zorgt Jen er nu wel voor dat ik dan naar háár luister: dan krijg ik flink de wind van voren.” Ze zijn een echt power couple, dus. Cute!

View post on Instagram
 

Bron: LINDABeeld: Instagram @Marthoogkamer