Films & Series

OMG! Married At First Sight krijgt een nieuwe spicy versie

married-at-first-sight-nieuwe-versie

Het programma Married At First Sight is al gek genoeg zou je denken, nou de makers zijn nu met een nóg bizardere nieuwe versie gekomen. Hier gaan de koppels niet trouwen bij de eerste ontmoeting, maar met de billen bloot!

Married At First Sight

Volgens het blad The Sun is het Britse Channel 4 bezig met een nieuwe versie van het programma Married At First Sight. Hier worden experts ingezet om de juiste matches bij elkaar te koppelen, zodra de speciale dag daar is, ontmoeten de koppels elkaar en geven ze het ‘ja’-woord. De Britten weten dit al vrij bizarre experiment nog een tikkeltje gekker te maken!

Ze hebben een pilot gefilmd voor de nieuwe serie Sex At First Sight. Yes, je leest het goed! De singles gaan bij de eerste échte ontmoeting voor elkaar uit de kleren. En daar houdt het niet bij op, wanneer het zo ver is, beleven de gematchte stellen een spannend avontuurtje samen. Oeh la la!

Lees ook:
Kijkers van Married At First Sight verbaasd over eerste bruidspaar

Uit de kleren

“Singles zullen online aan elkaar worden voorgesteld als avatars, voordat ze online gaan rollebollen met behulp van Bluetooth-gesynchroniseerde speeltjes voor genot”, aldus het magazine The Sun. Als de koppel een positief ervaring hebben beleefd, gaan ze elkaar in het echte leven ontmoeten. Op deze manier kunnen zij ontdekken of er naast de aanwezige aantrekkingskracht ook een emotionele band kan worden opgebouwd.

Bizar, toch?! Volgens het Britse magazine is de pilot al opgenomen en deze wordt binnenkort aan een testpubliek laten zien. Als het bevalt, komt er eind dit jaar nog een seizoen op de buis! Zal jij gaan kijken? Of gekker nog, mee doen?!

Beeld: rtl

Must reads 👀