Films & Series

Married At First Sight wordt komend seizoen dubbel zo leuk

married-at-first-sight

Er staat weer een gloednieuw seizoen klaar van Married At First Sight. En dat is niet het enige goede nieuws, want RTL doet een leuke onthulling voor de fans van het programma.

Married At First Sight

In het programma gaan verschillende Nederlanders, jong en oud, op zoek naar de ware liefde. Zonder dat ze hun toekomstige partner leren kennen, maken ze zich klaar voor hun trouwdag. Op de grote dag zelf zien ze elkaar pas voor het eerst. Deze bijzondere weg naar de liefde wordt gevolgd en wekelijks uitgezonden op RTL. Elke seizoen weer heeft het programma veel kijkers en trouwe fans. In het begin van het volgende jaar komt er weer een nieuw seizoen op de buis. De fans kunnen niet wachten en RTL heeft nóg een leuk nieuwtje voor ze!

Lees ook:
Op déze bijzondere locatie wordt De Bachelorette opgenomen

Dubbel kijkplezier

Niet alleen komen er nieuwe afleveringen aan, maar deze keer is er ook dubbel kijkplezier! Tijdens het nieuwe seizoen komen er namelijk niet één maar twee afleveringen per week op televisie. Vanaf 2023 kunnen we dus elke dinsdag en woensdag kijken naar de koppels in Married At First Sight. Betekent dit dat er meer zendtijd is voor de koppels of dat er meer stellen zullen mee doen? Dat houdt RTL nog even geheim.

De opnames van MAFS zijn afgelopen zomer begonnen. Presentator Carlo Boszhard geniet er meer dan ooit van tijdens dit seizoen. Niet door de deelnemers, maar omdat de presentator een grote stap maakt in zijn eigen liefdesleven! Hij heeft plannen om in het huwelijksbootje te stappen met zijn verloofde Harold. Ahw! 

Beeld: rtl

Must reads 👀