News

Marissa van MAFS kende haar nieuwe lover al vóór de opnames

marissa-married-at-first-sight

We waren allemaal super enthousiast over het laatste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake. We werden meegesleurd in een rollercoaster van emoties, maar er was ook ruimte voor liefde. Sommige deelnemers vonden hun soulmate tijdens het programma, terwijl anderen na de opnames de liefde vonden. Enne, nu blijkt dat Marissa haar nieuwe vlam al kende voordat de camera's begonnen te rollen.

Married at First Sight: Match or Mistake

We hebben allemaal kunnen meegenieten van het Married at First Sight: Match or Mistake avontuur. Hoewel niet alles vlekkeloos verliep, hebben sommige deelnemers toch de liefde gevonden. In dit populaire programma stap je in het huwelijksbootje met een wildvreemde. Nou ja, dat is tenminste de bedoeling. Al snel ontdekten we dat Ginger en Olie elkaar al kenden van het bruisende nachtleven. Naast dit spraakmakende nieuws was er ook veel ophef rondom Silio, die een belangrijke rol speelde in het geheel. Maarre laten we eerlijk zijn, wat is reality-tv zonder wat drama?

Hij heeft Manuela ten huwelijk gevraagd, maar al snel was hij intiem met iemand anders. Dit werd echter pas later in het programma onthuld. Silio heeft het bed gedeeld met zowel Rosa als Marissa. Dit zorgde ervoor dat Rosa, die getrouwd was met Roy, zich een beetje verraden voelde omdat ze hier niet van op de hoogte waren. Maar Marissa, de ex-vrouw van Jack, had echt een goede klik met Silio. Ze zijn zelfs na de opnames nog twee keer samen uit geweest. Marissa vertelde dit aan de groep en blijkbaar maakte het niet veel indruk op Silio, want hij wist niet eens meer dat ze twee keer hadden afgesproken. Oh boy!

Vóór het programma

Dus tussen Silio en Marissa is het niks geworden, maar Marissa heeft al een nieuwe liefde gevonden. Het blijkt nu dat ze hem al kende vóór de opnames van MAFS. Ze vertelt aan LINDA dat ze dolgelukkig is in haar nieuwe relatie. Voordat bekend werd dat Marissa mee mocht doen aan het programma, had ze een ontmoeting gehad met een ontzettend leuke jongen. In overleg met de productie mocht ze stiekem met hem afspreken. Als iemand deze twee tortelduifjes samen zou hebben gezien, hadden we allemaal wel kunnen raden dat zowel Jack als Silio geen kans maakten.

“Dat moest allemaal wel heel geheim, met capuchons op. En ja, dat is best gek als het programma ondertussen loopt. Ik heb tegen hem gezegd dat hij me er alles over mag vragen en het mag zien, maar het boeit hem allemaal geen reet. Hij vindt me leuk zoals ik ben en laat zich niet beïnvloeden door het programma. Heel fijn, zo’n nuchtere man. We hebben het leuk samen.”

Beeld: RTL