Celebs

Marieke Elsinga openhartig over bevalling: ‘Ik leek wel een walvis’

marieke-elsinga-bevalling

Marieke Elsinga heeft vorige maand zoontje Jip op de wereld gezet en vertelt nu over haar bevalling in een openhartig interview met RTL Boulevard. 

Marieke Elsinga

Precies op het moment dat Marieke normaal gesproken de ochtendshow van Qmusic presenteert beviel ze van zoontje Jip. De kersverse moeder en haar vriend Sander mochten het baby’tje om 06:11 ‘s ochtends op 9 november in de armen sluiten. Hoe graag Marieke ook thuis had bevallen, was dit helaas niet mogelijk. “Jip bleek in het vruchtwater gepoept te hebben en dan moet je naar het ziekenhuis”, legt de radio-dj uit.

Het was geen makkelijke bevalling en ze noemt het “een pijnlijke exercitie”. “Maar het is ook iets heel moois. Ik vind het altijd een beetje om te kotsen als vrouwen dat zeggen, maar toch is het wel zo”, gaat Marieke verder. “Op een gegeven moment hoorde ik mezelf een klank maken. Ik leek wel een walvis. Maar ja, toen waren we er bijna.” De bevalling nam uiteindelijk wel veertien uur in beslag. WOW!

Lees ook:
Baby news! Deze Love Island-ster is vader geworden

Bevalling

Ondanks de zware bevalling gaat het nu goed met moeder en zoon. Maar toch loopt Marieke nog tegen het een en ander aan. “Ik wil soms een beetje te veel. Laatst had ik toch een wat te lange wandeling gemaakt. Dan heb je het gevoel hebt dat je lichaam er via de onderkant uitvalt. Dat kan mijn bekkenbodem nog niet aan”, lachend gaat ze verder. “Er zijn zes cupmaten bovenop en ik stond natuurlijk al niet achteraan.”

Voor nu zit de baby mommy nog wel eventjes thuis, maar ze kan niet wachten om weer aan de slag te zijn bij Qmusic. “Ik heb zin om weer te werken. Ik ga in februari wel weer eens aan de slag. Het zal heus wel pittig worden. Maar het is ook lekker, want ik ben ook vroeg thuis van werk. Dan kan je het best wel met zijn tweeën afwisselen.”

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

Beeld: Instagram @mariekeelsinga

Must reads 👀