News

Heeft Marian (B&B Vol Liefde) toch nog de liefde gevonden?

marian-bb-vol-liefde

We hebben allemaal kunnen zien hoe Marian Trott in B&B Vol Liefde op zoek ging naar de ware liefde. Helaas bleek het in de reünie-aflevering van het programma dat ze alleen achterbleef. Maar het lijkt er nu op dat ze het toch nog gezellig heeft met een van de B&B Vol Liefde-deelnemers.

Marian in B&B Vol Liefde

In de prachtige Algarve kreeg Marian Trott meerdere mannen op bezoek voor het programma B&B Vol Liefde. Ze hoopte dat een van deze mannen de ware zou zijn voor haar. Veel kijkers dachten dat ze zou eindigen met kijkcijferhit Olof, maar helaas werd het niet meer dan vriendschap. Toch leek dit met Ed wel een ander verhaal, want de twee groeide steeds meer naar elkaar toe.

Maar helaas gingen alle mannen weer naar huis terug, zonder dat er een uiteindelijk romantische klik was ontstaan. Ed raakte bij Marian namelijk in de friendzone. Toch lijkt het er nu op dat de twee nog steeds veel contact hebben en elkaar regelmatig opzoeken. Bloeit er dan toch iets op?

Ed op bezoek in Portugal

Op het Instagram-account van Marian kwamen we een video tegen van een avondje met haar vrienden. Het ziet er erg gezellig uit, maar aan het einde van de video zien we ook dat Ed op bezoek is bij Marian in Portugal.

Helaas krijgt de B&B-eigenaresse daar niet veel positieve reacties op. Zo lezen we in de comments onder de video: “Zit die gladjakker van een Ed er nog?? Bah zoek een leuke vent”. En een andere volger reageert: “Die Ed is niets voor jou, bah, wat een gladjanus. Let op mijn woorden hij doet zich beter voor dan hij is!”.

View post on Instagram
 

Doodsbedreigingen

En er was nog meer slecht nieuws voor Marian, want ze heeft onlangs namelijk doodsbedreigingen ontvangen van een oud-werknemer die haar heeft geprobeerd op te lichten. Ze durfde dus eigenlijk niet meer terug naar haar villa in Portugal, maar is uiteindelijk toch weer gegaan.

Ook voor Ed was er even geen tijd voor Marian, hij had het namelijk druk met Thalia. En daarna kwam het verhaal naar buiten dat ze meerdere mannen op leeftijd beroven van hun geld. Inmiddels is het dan ook alweer klaar tussen Ed en Thalia. Maar nu is hij dus weer in de villa van Marian. Wij zijn benieuwd of dit verhaal nog een staartje krijgt.

Beeld: B&B Vol Liefde