Astrologie

Mannen met deze sterrenbeelden zullen het snelst vreemdgaan

sterrenbeelden-vreemdgaan

Dat je sterrenbeeld ontzettend veel over je persoonlijkheid zegt, weten we inmiddels wel. Maar kennelijk ligt je sterrenbeeld ook in verband met hoe snel je vreemdgaat. Watch out, want mannen met déze sterrenbeelden zullen het snelst vreemdgaan!

1. Boogschutter (22 november – 21 december)

Op nummer één staat het sterrenbeeld Boogschutter; zij zijn de grootste bedriegers! De Boogschutter staat natuurlijk bekend om zijn passionele en rebelse karakter, wat zeker een oorzaak van de drang om vreemd te gaan kan zijn. Daarnaast zijn Boogschutters erg avontuurlijk en raken ze snel verveeld met dezelfde partner. Natuurlijk is het geen reden om vreemd te gaan, maar dat verklaart wel waarom de Boogschutter op de eerste plek staat!

2. Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Op nummer twee staat het sterrenbeeld Tweelingen. Ook zij kunnen er wat van! Dit heeft vooral te maken met de open mindedness van de Tweelingen. Daarnaast houden ze van een beetje spanning en vinden ze het leuk om ‘verboden’ dingen te doen. Hoewel dit in sommige gevallen voor wat leuke spanning kan zorgen, kan het dus ook tegen ze werken.

3. Ram (21 maart – 19 april)

Het sterrenbeeld dat op de derde plek staat, is de Ram. Mannen met dit sterrenbeeld vervelen zich snel en raken gemakkelijk in een sleur. Hierom zoeken ze altijd naar spanning, om dit te voorkomen. Maar helaas kunnen ze deze behoefte vullen door vreemd te gaan. Mannen met het sterrenbeeld Ram hebben dus een vrij grote kans dat ze op een bepaald punt vreemd zullen gaan.

Relatie met één van deze sterrenbeelden?

Heb jij nou een relatie met een Boogschutter, Tweelingen of Ram? No need to panic! Echt niet alle mannen die één van deze sterrenbeelden heeft zijn vreemdgangers. Krijg dus niet ineens trust issues naar deze groep mannen; dat is nergens voor nodig. Astrologie is geen bewezen wetenschap en dit artikel is bedoeld voor entertainmentdoeleinden.

Beeld: netflix