Lifestyle

Woeh: op deze dingen letten mannen als eerst wanneer ze jou zien

mannen

Waar letten de mannen op als ze jou voor de eerste keer zien? Het zijn toch andere dingen dan je denkt! Natuurlijk is elke man anders maar één van deze dingen zullen zeker op het lijstje van de man staan. Houd deze dingen dus in gedachten als je je volgende date hebt!

Deze dingen vallen mannen als eerst op

We vragen ons allemaal eens af wat de man nou als eerste ziet als je jou tegen komen. En gelukkig hebben wij voor jullie de antwoorden! De eerste paar zijn erg obvious maar het zal je toch verbazen.

Je (glim)lach

Very basic boys, maar een lach is toch vaak het eerste wat de man opvalt. Je kunt namelijk niet controleren hoe je lacht en het is een opvallend deel van je gezicht. Keep on smiling, dus! Maar ze letten ook op je tanden want dit kan ook een mega afknapper zijn of juist mega aantrekkelijk.

Je ogen

Je ogen zeggen toch ook veel meer dan je denkt en als jij die man echt diep in de ogen aankijkt zijn ze in één klap in love. Het geeft ook aan dat je geïnteresseerd bent om iemand te leren kennen en dus is dit ook een van de eerste dingen die de man opvalt.

Je haar

Je haar is ook een groot part of your face en valt het de man dus ook gelijk op. Is je haar verzorgd of juist messy? Dit zegt ook veel over jouw persoonlijkheid en je ijdelheid.

Lees ook:
Deze nummers kan je het beste opzetten voor een sexy avond samen

Je geur

Dit valt bij ons natuurlijk ook vrijwel gelijk op en blijkbaar hebben de mannen dit dus ook! De mannen vinden het belangrijk dat jij lekker ruikt en dus niet té veel parfum draagt, maar ook niet te weinig.

Je stijl

De kledingstijl zegt ook heel veel over de persoon zelf en vaak ben je voor een date ook lang bezig geweest met hoe je er uit ziet. Alleen maar fijn dat de man het dus opvalt hoe jij gekleed bent!

Je lichaam

Deze kon niet missen, maar no need to be insecure! Maar dit is één van de dingen waar de vrouw zich het meeste druk over maakt. Het is gelukkig niet het eerste wat de man opvalt en als hij jou écht leuk vindt dan vindt ‘ie jou mooi hoe je bent!