Love

Deze 6 dingen vinden mannen (stiekem) niet fijn in bed

mannen-niet-fijn-in-bed

Het blijft altijd lastig om in te schatten wat mannen fijn vinden in bed. Toch zijn er vrouwen die denken dat elke man deze dingen chill vindt in bed. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met 6 dingen die mannen niet (per se) fijn vinden in bed. 

1. Nagels

Hij ligt bovenop en je besluit je klauwen in zijn rug te zetten. Sommige mannen vinden dit helemaal geweldig, maar dat geldt echt niet voor iedereen. De meesten vinden het pijn doen en lopen de komende weken nog met striemen op hun rug. Niet zo sexy…

2. Trio’s

Veel vrouwen denken dat mannen niets liever willen dan een trio. En hoewel dit inderdaad een grote fantasie is van sommige mannen (wel altijd met twee vrouwen natuurlijk), is dat zeker niet altijd het geval. Er zijn genoeg mannen die zich totaal niet comfortabel voelen bij het idee hun partner te moeten delen, en stiekem vinden we dat juist ook wel cute.

3. The back door

We weten dat mannen gek zijn op mooie ronde billen, en we can’t blame them. Toch betekent dit niet dat elke man droomt van een vrijpartij via de achterdeur. Vaak is op z’n hondjes al dichtbij genoeg voor ze, omdat ze gewoon jouw mooie achterwerk willen aanschouwen.

4. Een vinger in zijn achterste

Voor de dames die dit een keer geprobeerd hebben: respect! Het vereist flink wat moed en zelfvertrouwen om een vinger in zijn achterste te steken. We begrijpen ook wel waarom vrouwen denken dat dit helemaal geweldig is voor mannen, daar zit namelijk een hele gevoelige plek. Toch is dit voor veel mannen net een stap te ver en kan je dit beter overleggen voordat je dit plan gaat in.. uuhm.. uitvoeren.

5. Faken

Ongeveer 67% van de vrouwen heeft wel eens een hoogtepunt gefaked. Dit aantal is erg hoog en wij begrijpen stiekem wel waarom vrouwen dit doen. Je wilt je bedpartner niet teleurstellen en soms wil je gewoon klaar zijn. Dat mannen dit echt vreselijk vinden kunnen we ook wel begrijpen. Maar als je dacht dat alleen vrouwen kunnen faken heb je het mis, want 28% van de mannen heeft wel eens een hoogtepunt gefaked. Misschien toch maar even navragen vanavond…

Lees ook:
Deze tien dingen vinden mannen (ongegrond) ontzettend irritant aan vrouwen

6. Heel hard kreunen

Als je wel eens films voor volwassenen hebt gekeken weet je dat in de meeste video’s asociaal hard wordt gekreund. Hierdoor hebben vrouwen het idee gekregen dat heel hard kreunen een grote turn on is bij mannen. Maar niet is minder waar. Die filmpjes zijn namelijk vaak nep en heel erg onrealistisch. Als je hard kreunen fijn vindt moet je dat vooral doen, maar voor mannen is dit absoluut geen must.

Beeld: fifty shades of grey