Love

Deze tien dingen vinden mannen (ongegrond) ontzettend irritant aan vrouwen

mannen irritant

Je zou het misschien niet verwachten, maar mannen hebben soms ook het idee dat wij vrouwen van een andere planeet komen, en kunnen zich dan ook mateloos aan ons irriteren. Maar waar ergeren zij zich eigenlijk aan? Wij hebben de tien dingen die mannen irritant vinden aan ons vrouwen dan ook voor jou op een rijtje gezet! 

Met anderen over de relatieproblemen praten

Wij praten graag uren met vriendinnen over onze relatieproblemen, in de hoop dat zij ons goed advies kunnen geven en ook gewoon omdat het oplucht. Maar mannen vinden dit echt een no go, zij houden dit liever gewoon voor zichzelf en hebben daarbij helemaal geen advies van anderen nodig!

Te klef zijn

Mannen zijn natuurlijk geen Prittstift en willen niet de hele dag maar knuffelen en samen dingen doen. Zij hebben namelijk ook gewoon hun eigen hobby’s en vrienden, maar als jij dit als vriendin niet kan begrijpen kunnen zij dit redelijk irritant vinden…

Heb ik een dikke kont in die broek?

Ken je dat? Heb je je net helemaal aangekleed, maar komt de onzekerheid toch nog naar boven dat je een dikke kont hebt in die ene broek. Dan willen wij het liefste even aan onze lovers vragen of dit echt zo is, terwijl wij natuurlijk zelf ook wel weten dat we helemaal niet lijken. Mannen vinden deze vraag dus echt heel irritant, omdat hun graag een confident versie van jezelf willen zien. Dus vraag volgende keer gewoon als je een complimentje wil uitlokken “hoe vind je dat ik er uit zie?”  En het antwoord is natuurlijk altijd ‘fantastisch’, wat hij er dan ook van mag vinden.

Ze proberen te veranderen

Wij vrouwen willen vaak nog aan de kleine imperfecties van de man schaven, zodat het onze droomman wordt. Maar mannen vinden het niet zo leuk, als vrouwen hen als een project zien. Dus dram niet te veel door, dat ze wat meer salades moet eten en push ze niet te veel dat ze iedere vrijdag een vrouwenfilm met je willen kijken…

Geen ruimte geven

Mannen hebben ruimte nodig om even alleen te zien of gewoon even een spelletje op zijn telefoon te spelen. Maar als wij vrouwen dan goed bedoeld even komen knuffelen of komen kijken wat hij aan het doen is, kunnen mannen hier heel erg geïrriteerd van worden. Omdat zij dan het idee hebben, dat wij vrouwen echt geen moment zonder hun kunnen, dus zondert je vriend zich even af? Laat hem dan maar even om irritaties te voorkomen.

Niet meteen zeggen wat er aan de hand is

Mannen merken het meteen als er iets met ons aan de hand is en als wij dan niet meteen zeggen wat er met ons aan de hand is, vinden zij dit heel vervelend en zullen ze met lichaamstaal wel aan je laten weten dat ze geïrriteerd zijn. Speel dus geen spelletjes en vertel gewoon meteen dat hij je teleur heeft gesteld of dat je in een dip zit, want mannen kunnen niet ruiken wat er is…

Lees ook:
Déze schoenen vinden mannen aantrekkelijk – en deze juist niet

Praten tijdens het gamen

Gamen is heilig voor mannen en tussen zijn ‘oh zo belangrijke’ FIFA-potje heen kletsen kunnen ze dan ook echt niet hebben. Aangezien ze natuurlijk mega gefocust zijn om dat jongetje van 12 aan de andere kant van de computer alle hoeken van het veld te laten zien. Wij zullen dit in ieder geval echt nooit begrijpen…

Als je met een ander flirt

Vrouwen geven andere mannen al snel flirterige blikken of aanrakingen waar niets achter zit, omdat we gewoon onze charmes gebruiken. Maar mannen kunnen hier heel jaloers van worden en een beetje jaloezie is natuurlijk wel leuk, als het maar niet te vaak gebeurd. Hou dus ook een beetje rekening met zijn gevoelens, meid!

Lees ook:
Dit zijn de raarste fantasieën over een bedavontuurtje

Nare grappen maken

Als jullie op een verjaardag zijn en je als vrouw denkt de lolbroek te kunnen uithangen door kwetsende grappen over je vriend te maken. Worden mannen hier heel geïrriteerd van en respecteer je de grenzen in jullie relatie niet, wat niet veel goeds voor jullie relatie betekent. Dus probeer je op de volgende verjaardag in te houden en vertel juist dingen over hem waar je trots op bent.

Verhalen over mensen die hij niet kent

Verhalen over mensen die hij niet kent kunnen nogal oninteressant overkomen en terwijl wij  dit vol passie aan het vertellen zijn zij ons meestal na een zin al kwijt. Mega irritant voor de vrouw, zou je denken? Nou, blijkbaar vinden mannen het dus ook redelijk irritant als je ze verhalen vertelt over mensen die zij toch niet kennen. Moet je dus voortaan even je hart luchten, bel dan gewoon je beste vriendin of je moeder, want hier heb je een stuk meer aan!