Films & Series

Zien! Dít zijn de 17 mannen die voor Sylvia meedoen aan De Bachelorette

bachelorette-deelnemer-naakt

Nog maar een aantal dagen wachten totdat we Sylvia haar zoektocht naar de liefde mogen volgen. Maar welke heren gaan een poging wagen om haar hart te veroveren? Dít zijn de 17 mannen die mee doen aan De Bachelorette!

1. Sam

De 30-jarige Sam is op zoek naar iemand waarmee hij fysieke aantrekkingskracht heeft, maar ook een beste maatje voor hem is. Sam is een bezige bij en werkt als projectmanager bij een hoveniersbedrijf en reist elke zomer van zijn woonplaats Arnhem naar Kroatië om als zeilschippers gezinnen rond te varen. Het is een actieve man die houdt van mountainbiken, surfen en zeilen. Hij omschrijft zichzelf als een échte levensgenieter en hoopt dit binnenkort samen met Sylvia te doen.

2. Maarten

Maarten is 35 jaar, komt uit Zutphen en werkt al achttien jaar in de hulpverlening. Ook hij is in zijn vrije tijd graag actief bezig. Hij doet aan kickboksen, motorrijden en geniet ervan om te reizen. Hij noemt zichzelf sociaal, humoristisch, ambitieus en ondernemend. Maarten is gevallen voor de mooie ogen van Sylvia en denkt dat er meer achter haar schuilt dan dat zij daadwerkelijk laat zien!

3. Stan

Stan is met zijn 26 jaar dan wel de jongste van het stel, maar hij is erg zelfverzekerd en heeft duidelijk voor ogen wat hij wil in het leven. Hij woont in Amsterdam en heeft daar zijn onderneming en is daarnaast ook nog eens dj. Hij wil aan Sylvia laten zien dat hij er alles aan doet om haar voor zich te winnen én gaat het liefdesavontuur graag aan!

4. Marlon

Ook de 31-jarig Marlon doet mee om het hart van de knappe Sylvia te veroveren. Deze gezellige, spontane man werkt als autoschade-herstelmonteur en is bezig met de opstart van zijn eigen autobedrijf. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om sportief bezig te zijn. Hardlopen, fitnessen en kickboksen, het maakt het allemaal niet uit! Marlon is op zoek naar een gezellige relatie die vastigheid en veiligheid kan bieden. Wie weet is Sylvia die person wel!

5. Tom

De zorgzame Tom is 27 jaar en werkt naast zijn baan in de gehandicapte zorg ook als model. In zijn vrije tijd is hij wekelijks bij zijn vrienden te vinden voor een lekker wijntje of zit hij in de sportschool. Tom heeft al een aantal vriendinnen gehad en vind het belangrijk dat je elkaar kan vertrouwen en op elkaar kunt bouwen in een relatie. Naast zijn sociale, vrolijke en energieke karakter denk hij dat hij Sylvia juist rust en stabiliteit zou kunnen bieden.

6. Tjeerd

De Amsterdamse Tjeerd is 32 jaar en houdt zich in het dagelijkse leven bezig met het organiseren van evenementen en het draaien van platen. Zelf omschrijft hij zich als een sportief, gepassioneerd, creatief en avontuurlijk persoon. Hij zoekt in zijn toekomstige partner iemand die ook sportief, ondernemend en verzorgend is. Zal Sylvia aan al zijn eisen voldoen? (én hij aan die van haar) 😉

7. Robert

Robert doet mee aan De Bachelorette, omdat hij Sylvia een leuke meid vind en aangetrokken wordt door haar humor. Hij is werkzaam als manager bij een loodgietersbedrijf en in zijn vrije tijd is hij veel op festivals te vinden. De 36-jarige vader komt uit een elf jaar durende relatie en heeft een dochtertje van vijf. Hij is een echte familieman en heeft nog een jonger zusje en een vader die hij wekelijks bezoekt. Zijn moeder is overleden toen Robert zeventien jaar oud was.

8. Rick

De 32-jarige Rick is een échte gentleman en houdt dan ook altijd de deur open voor een dame. Hij is zelfstandig fysiotherapeut en heeft een eigen methode bedacht waarmee hij zijn eigen praktijk runt. Rick weet waar hij het over heeft en is innovatief in zijn vak. Hij kan dan ook niet wachten om samen met zijn toekomstige vrouw een ‘imperium’ op te bouwen. De vorige acht relaties van Rick zijn stukgelopen, doordat hij zijn roerige verleden nog niet verwerkt had. Nu is hij klaar om het liefdesavontuur aan te gaan!

9. Otman

Otman mag met zijn 44 jaar dan wel de oudste zijn van de groep, dat betekent niet dat hij minder actief door het leven gaat! Hij is namelijk personal trainer in de sportschool en heeft van zijn passie zijn werk gemaakt. Otman vindt het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zijn en geeft toe dat hij soms best ijdel kan zijn. Hij zoekt een maatje om alles mee te delen en zal Sylvia met zijn ogen proberen te verleiden.

Lees ook:
Zien! Videoland deelt eerste beelden van De Bachelorette

10. Jordy

De lieve, zorgzame en sociale Jordy is 31 jaar, heeft in het verleden bedrijfskunde gestudeerd en werkt nu fulltime als IT business consultant. Hiernaast is hij wel vijf à zes keer in de week in de sportschool te vinden. Jordy vindt goede communicatie en variatie belangrijk binnen een relatie en kijkt er enorm naar uit om Sylvia te ontmoeten.

11. Malcolm

De 40-jarige Malcolm heeft zich in het diepe gegooid toen hij zich opgaf als één van de mannen in De Bachelorette. Hij wist namelijk weinig tot geen research gedaan en heeft zich puur opgegeven omdat Sylvia zijn type is. Malcolm omschrijft zich als een humoristisch, intelligent en behulpzaam persoon. In zijn dagelijkse leven werkt hij bij een tegenhandel en zou je hem kunnen herkennen van kleine acteur jobs die hij graag doet.

12. Melvin

Melvin komt uit Amsterdam en werkt fulltime als bedrijfsleider bij een supermarkt. De 26-jarige noemt zichzelf een leuke en gezellige jongen met humor. Daarnaast biedt hij graag een luisterend oor aan anderen, waardoor hij zichzelf weleens vergeet. Melvin vindt familie enorm belangrijk en heeft dan ook een sterke band met zijn ouders en grootouders. Hij gaat met een open blik dit liefdesavontuur aan.

13. Joris

De hardwerkende Joris is werkzaam in de toeristische sector en is graag thuis in zijn appartement in Breda wanneer hij vrij is. Hij is 37 jaar en gebruikt de woorden grappig, rustig en avontuurlijk als hij zichzelf omschrijft. Joris kijkt eerst de kat uit de boom, is geen machoman en zal niet zo snel als eerste op een vrouw afstappen. Dit programma zal voor hem een duwtje in de rug zijn!

14. Giancarlo

Giancarlo is 31 jaar oud en gaat in het wekend nog graag met zijn vrienden uit of op stedentripjes. Hij is werkzaam als interieur-monteur bij kantoorpanden en is hiernaast erg actief in de sportschool. Na het overlijden van zijn broertje is Giancarlo serieuzer in het leven komen te staan. Hij maakt zich niet zo druk meer over de kleine dingen en zou zijn fijne leven graag met Sylvia delen.

15. Donny

De relaxte grappenmarker Donny woont in Zandvoort en is 34 jaar oud. Hij is zelfstandig ondernemer en doet graag sporten zoals padellen, fitnessen en golfen in zijn vrije tijd. Na pas acht maanden single te zijn, staat Donny weer helemaal open voor een nieuwe liefde. Hij zoekt naast romantiek, warmte en gezelligheid, ook een beste vriend in een relatie. Donny hoopt Sylvia’s hart te winnen door voor haar een veilig gevoel te creëren.

16. Oscar

De 28-jarige Oscar woont in Amsterdam en werkt in een café op wel een hele bijzondere locatie, De Wallen. Buiten werktijd is hij een échte sportfanaat, gaat hij graag uit met vrienden en vindt hij het leuk om te koken. Inmiddels is Oscar drie jaar single, dit komt door ingrijpende gebeurtenissen binnen zijn vorige relatie.

Lees ook:
Wordt Diva van Echte Meisjes in de Jungle de nieuwe Bachelorette?

17. Matthijs

Matthijs is na het stoppen van zijn Hotelschool-opleiding de modellenwereld ingerold. Hij houdt van avondjes uit met vrienden en is erg avontuurlijk ingesteld. Matthijs vindt het binnen een relatie belangrijk dat hij een goede klik heeft en veel kan lachen. Hij is een ‘mensenmens’. Hij kijkt wel vaak eerst de kat uit de boom. Verder laat hij niet zo snel zien dat hij verliefd is. Matthijs ziet zijn deelname aan ‘De Bachelorette’ als een kans om weer de liefde te vinden.

Beeld: RTL

Must reads 👀