Celebs

Wow! Måneskin zanger Damiano gaat voor een compleet nieuwe look

måneskin-damiano-nieuwe-look

De Italiaanse Damiano, leadzanger van Måneskin, plaatst op zijn Instagram dat hij voor een compleet nieuwe look is gegaan! De meningen van zijn fans zijn echter wel verdeeld. Wat vind jij van deze metamorfose?

Damiano

In 2021 won de Italiaanse band Måneskin niet alleen het Eurosongfestival, maar zij veroverden ook talloze harten van fans over de hele wereld. Sindsdien heeft de band de hele wereld afgereisd met hun tour en spelen ze op de grootste festivals. Wij gokken zomaar dat hun populariteit niet alleen met de goede rockmuziek te maken heeft, maar ook met het heerlijke charisma van de leadzanger.

Het moment dat de knappe Damiano het podium op kwam, was de hele wereld in love met zijn looks en attitude! Zijn stem, manier van optreden en natúúrlijk die leren broek! We get it, girls. Ook zijn lange wilde haren hebben een rol gespeeld in zijn aantrekkelijkheid, maar hij heeft er toch voor gekozen om een schaar in te zetten!

Nieuwe look

Måneskin heeft aangekondigd dat er een gloednieuwe single aankomt en dit gaat natuurlijk niet zonder gave stunt! De bandleden hebben nog al een rauw randje en laten dit dan ook maar al te graag zien. Om de nieuwe tune GOSSIP te promoten, scheert Damiano zijn hoofd kaal! Wait what?! 

Yes, je leest het goed! De lange lokken van de stoere leadzanger zijn verleden tijd. De reacties op zijn korte coupe lopen enorm uit een en wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit is alles wat we weten over de vriendin van Damiano David uit Måneskin

Baldiano

Damiano’s fans lijken niet allemaal even enthousiast over het gemillimeterde haar van de zanger. Zij hopen dat zijn lange haren weer snel terug groeien. “Italië is in rouw, en het is niet omdat de paus stierf”, reageert zelfs iemand. Iemand anders comment “Geef hem zijn haar terug alsjeblieft”. Ai, niet heel positief! Hij krijgt er zelfs een nieuwe bijnaam bij, Baldiano!

Maar de reacties zijn gelukkig niet allemaal hetzelfde. Een aantal van zijn trouwe fans zwijmelen nog steeds weg van de knappe artiest. “Hij rockt het”, is er te lezen onder de post. “Hij ziet er nog altijd fantastisch uit”, verdedigd iemand anders hem.

View post on TikTok

 

Beeld: instagram @ykaaar

Must reads 👀