News

De populaire dinnershow Mamma Mia! The Party komt naar Nederland

mamma mia the party

Binnenkort is de dinnershow Mamma Mia! The Party te bewonderen in Nederland. De ABBA-show is vanaf september 2024 te bezoeken in Rotterdam. Dit kondigde het entertainmentbedrijf Just Entertainment vandaag aan.

Mamma Mia! The Party

Ben je dol op de liedjes, de shows en de films van Mamma Mia? Dan is Mamma Mia! The Party zeker iets voor jou. De show werd in 2016 opgericht in Stockholm. De dinnershow is mede opgezet door ABBA-lid Björn Ulvaeus en is ontstaan uit de gelijknamige film die uitkwam in 2007. De show werd een enorme hit en was later ook in Londen te zien. Binnenkort komt de populaire show ook naar Nederland en wij kunnen niet wachten.

Dinnershow

“We zijn ontzettend trots om deze titel naar Nederland te mogen brengen. ABBA en Mamma Mia blijven wereldwijd waanzinnig populair”, zegt Just Entertainment-baas Yoshi Aesaert. Volgens hem is het extra bijzonder dat het publiek deel uitmaakt van de show. Mamma Mia! The Party komt in 2024 voor het eerst naar Nederland en zal 10 weken lang exclusief te zien zal zijn in Rotterdam. De show belooft een onvergetelijk en volledig verzorgd feest te worden inclusief 4-gangen diner en afterparty met de grootste hits van ABBA.

Lees ook:
Netflix deelt goed nieuws voor fans van de populaire serie Virgin River

De venue in Rotterdam wordt speciaal voor Mamma Mia! The Party omgebouwd tot Nikos Taverna. Hier speelt zich straks een meeslepend liefdesverhaal af vol spetterende dans en de bekendste ABBA-liedjes. De gastheer heeft hier maar één huisregel: ‘Have the time of your life!’ Het is nog niet bekend wanneer de kaartverkoop begint, maar wij zijn ieder geval al super excited.

View post on Instagram
 
Beeld: Mamma Mia