Food

Here We Go Again! Mamma Mia komt met eigen dinnershow!

mamma-mia-dinershow

Mamma Mia moet zeker weten wel een van onze favoriete films ever zijn! Want stiekem willen we allemaal wel zo’n romantische zomer op zijn prachtig Grieks eiland, net als Donna. Nu is er goed nieuws voor de fans! Er komt namelijk een dinnershow in de sfeer van onze favoriete film en die wil je absoluut niet missen! 

Mamma Mia! The Party

Waarbij we het voor een langere tijd alleen bij de films en de geweldige liedjes moesten houden, kunnen we binnenkort ook genieten van een geweldige real life experience. Dinnershow Mamma Mia! The Party komt namelijk naar Rotterdam. Daar kun je, terwijl je geniet van een Mediterraans viergangendiner, leven in de wereld van Mamma Mia. Als je dacht dat dat het beste gedeelte was, zeker niet! Op het einde is er ook nog een feest, waarbij je zelf mee kan dansen. Écht een avond om nooit te vergeten!

Tekst gaat door onder de video

Watch on YouTube

Lees ook:
VIDEO: Leukste momenten van Mery Streep (Mamma Mia queen)

Rotterdam

De dinnershow werd voor het eerst uitgevoerd in Stockholm. Het concept is bedacht door Björn Ulvaeus. Dit werd razend populair in 2016, dus het was slecht een kwestie van tijd voor de dinnershow ook in ons kikkerlandje zou komen. En dat zal plaatsvinden in de Schiecentrale. Daar kun je  binnenkort binnentreden in de wereld van Donna en Sophie. De show duurt ongeveer vier uur en daarna is er dus nog een groot feest. Amazing!

Wanneer de show plaats zal vinden en hoe duur de tickets zijn, dat is nog onbekend. Dit wordt op een later moment bekendgemaakt.

Bron: VriendinBeeld: pinterest