Films & Series

Oe la la! Op déze datum verschijnt Magic Mike in de bioscoop

magic-mike-bioscoop

Fans opgelet! Binnenkort is het derde deel van de vurige Magic Mike reeks te zien in de bioscoop! We vertellen je wat je kan verwachten en vanaf wanneer de film op het witte doek te zien is.

Laatste film

De twee eerder verschenen Magic Mike films hebben voor veel ophef gezorgd bij het vrouwelijke (en natuurlijk ook mannelijke) publiek! In de films volgden we een groep knappe mannen die besloten een carrière te starten als strippers. Alweer meer dan tien jaar geleden zagen we hoe Channing Tatum in 2012 alle harten veroverden met zijn performance. In 2015 verscheen het tweede deel van de reeks en nu sluiten we in 2023 af met de allerlaatste Magic Mike movie.

In het laatste deel zullen we oude bekende knappe koppen terug zien, maar ook kennismaken met nieuwe hotties 😉

Watch on YouTube

Lees ook:
Spicy! Deze beelden van Harry Styles in ‘Don’t Worry Darling’ wil je zien

Magic Mike’s Last Dance

Voordat je jouw lover mee neemt naar deze spicy movie, vertellen we je eerst een stukje over het verhaal. In Magic Mike’s Last Dance zien we hoe Mike Lane (Channing Tatum, zwijmel!) na een mislukte zakendeal, blut raakt en tijdelijk aan het werk is als barman. Wanneer een rijke dame plaatsneemt aan zijn bar, wordt hij uitgenodigd om met haar een show op te zetten in Londen.

Zij doet een aanbod die Mike niet kan verstaan, maar wanneer ze in de Engelse hoofdstad aankomen, komt hij erachter wat er allemaal op het spel staat. Hij ontmoet hier nieuwe dansers (hot hot hot) en moet samen met hen een onvergetelijke show neerzetten. Zal dit lukken? Op 9 februari komt het laatste deel van Magic Mike in de bioscoop en krijg je antwoord op deze vraag!

Beeld: magic mike's last dance