News

MAFS-update: Marissa en Silio zijn twee keer op date geweest

silio-marissa-mafs

Het lijkt erop dat het nieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake meer drama bevat dan ooit tevoren! Terwijl de zoektocht naar liefde centraal zou moeten staan, draait het nu vooral om het aan het licht komen van de waarheid. De laatste afleveringen zaten vol met schokkende onthullingen, maar er lijkt nog meer verborgen te zijn. Enne, dit keer gaat het om Marissa en Silio!

Married at First Sight: Match or Mistake

In het nieuwste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake hebben we kunnen smullen van alle drama en onverwachte wendingen. Maar laten we eerlijk zijn, wie had gedacht dat trouwen met een compleet vreemde altijd rozengeur en maneschijn zou zijn? Natuurlijk is niet elke match een succes. Sommige stellen klikken meteen en gaan voor een happily ever after, terwijl anderen snel beseffen dat ze misschien toch beter als vrienden door het leven kunnen gaan. Vooral in dit seizoen lijkt het vinden van ware liefde niet voor iedereen weggelegd te zijn. Toch is er één koppel dat tegen alle verwachtingen in standhoudt: Jeff en Victoria. Ze hebben de nodige ups en downs gehad, maar hebben uiteindelijk de liefde gevonden samen. Oeh la la!

Silio en Marissa

Silio’s zoektocht naar de ware liefde verliep anders dan verwacht tijdens zijn avontuur op het programma. Hoewel hij niet de liefde vond met zijn huwelijkspartner Manulea, leek er toch een sterke klik te zijn met Rosa en Marissa. Grappig genoeg gingen Silio en Marissa zelfs twee keer op date na de opnames – een keer in Amsterdam en een keer bij hem thuis. Silio was echter wat vergeetachtig en vroeg zich af: “Twee keer?” Ja, Silio, echt waar! De groep kon er wel om lachen en zeiden: “Dat zegt al genoeg.” Helaas is er tussen Marissa en Silio uiteindelijk niets uitgegroeid, voornamelijk door de afstand en hun drukke levens. Maar dat betekent niet dat er geen liefdesmatch meer kan ontstaan.

Nieuwe liefde

Marissa, Jack en Manuela hebben allemaal een nieuwe liefde gevonden in hun leven. Marissa is smoorverliefd op haar nieuwe partner en ze zijn al een hele maand samen. Het ziet er veelbelovend uit voor dit stelletje! Jack daarentegen is iets voorzichtiger met zijn woorden, hij heeft ook iemand nieuw gevonden maar houdt het woord ‘verliefd’ nog even op afstand. Dat is natuurlijk helemaal prima, ieder gaat op zijn eigen tempo!

Enne, alsof dat nog niet genoeg is, heeft ook Manuela haar soulmate ontdekt. Ze zijn al drie maanden serieus aan het daten en het lijkt echt te klikken tussen hen. Liefde kan soms uit de meest onverwachte hoeken komen, zo ontmoette Manuela haar lover op een Colombiaans feest.

Het seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake is nu dan wel afgelopen, maar de zoektocht naar liefde gaat nog gewoon door. Wij kunnen niet wachten om van het nieuwe seizoen te gaan genieten begin volgend jaar!

Beeld: Married at First Sight: Match or Mistake