Films & Series

OMG! De Australische MAFS krijgt een nieuw bijzonder onderdeel

mafs-nieuw-onderdeel

Fans zijn het er niet mee eens, maar de makers van de Australische MAFS voegen een nieuw onderdeel toe aan het programma. En wij vertellen je alles wat je over deze nieuwe twist wil weten.

MAFS Australië

Als je een échte fan bent van het programma, is het zeker aan te raden om ook de Australische versie van Married At First Sight te kijken. Er is meer drama en het gaat hier er soms nog wat rommelig aan toe. Deelnemers gaan er vandoor met partners van anderen en kunnen niet altijd even goed binnen de lijntjes blijven kleuren. Dit was niet alleen opvallend voor de kijkers thuis, maar ook voor het onderzoek achter de schermen. De MAFS-makers spelen hier op in en voegen een nieuw onderdeel toe aan het programma!

Lees ook:
MAFS-Sonny en Dylan zetten volgende stap: ‘Het is fantastisch’

Partnerruil

Je leest het goed, de Australische MAFS krijgt een partnerruil als nieuw onderdeel! Door dit bijzondere element toe te voegen hopen de makers te zorgen voor meer inzichten en begrip binnen de relaties. Wij verwachten op deze manier alleen maar méér drama, jaloezie en ruzies, maar hier denken de programma-makers duidelijk anders over! Tijdens dit onderdeel mogen de stellen niet alleen voor een weekendje van partner ruilen, maar ook met hen het bed delen. Oeh la la!

De kijkers geloven niet wat ze horen en de meeste zijn het dan ook niet eens met de visie van de makers. “Dit dient geen ander doel dan kijkers krijgen, het uitgangspunt van de serie is verloren”, schrijft een teleurgestelde fan op social media. Toch hopen de experts hiermee te bereiken dat de stellen wat meer uit hun comfortzone komen en ze geloven erin dat dit een toegevoegde waarde is aan het programma! Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Wat vind jij van deze nieuwe twist?

Beeld: married at first sight australia

Must reads 👀