Films & Series

Nicole en Martijn beleven huwelijksnacht in MAFS: ‘Heel leuk’

mafs-koppel-liefde

Donderdagavond werden de fans van Married At First Sight beloond met een extra aflevering. Hier hebben we kunnen zien hoe het liefdesavontuur verder ging bij de stellen. En het lijkt erop dat dit MAFS-koppel de liefde gevonden heeft!

Married At First Sight

De aflevering van gisteravond stond in het teken van de bruiloft van François en Wilfred en natuurlijk ook hun eerste ontmoeting. Het is voor de kijker direct duidelijk, zij zien elkaar wel zitten! “Mijn eerste indruk is goed, heel goed”, biecht François op. En deze gevoelens blijken wederzijds te zijn, want na het ‘ja-woord’ volgt er direct een kus.

Wanneer François en Wilfred even tijd voor zichzelf hebben, reageren de families op het pasgetrouwde stel. “Super match, zoveel warmte. Wederzijdse families en uitstraling, wauw. Hoe kan dat joh? Ik denk echt dat dat kan gaan werken”, klinken de geluiden van de familieleden. En niet alleen zij, maar ook de match zelf heeft er een goed gevoel bij.

“Er zijn kriebels in ieder geval. Misschien ook weer te snel, maar vraag me volgende week ook weer even”, deelt Wilfred openhartig aan het publiek. Match made in heaven, right?

Huwelijksnacht

De fans van Married At First Sight hebben ook mogen zien hoe het nu verder gaat met het pasgetrouwde stel Martijn en Nicole. Zij zijn al wat verder in het experiment en zijn toe aan hun huwelijksnacht. Hier krijgen ze ook direct te horen waar de huwelijksreis naar toe gaat, namelijk Puglia in Italië. “Ik kijk uit naar samen wakker worden en dadelijk nog even kletsen. En dan samen op reis en mooie dingen ontdekken samen”, vertelt het kersverse liefdeskoppel.

De volgende ochtend is de camera er weer bij en zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat er ‘s nachts gebeurd is in de hotelkamer! “Er is vannacht niets gebeurd, we hebben wel lekker een beetje geknuffeld en gezoend. Maar verder hebben we het netjes gehouden”, legt Nicole uit.

Dat MAFS deze twee personen goed gematched hebben is wel duidelijk, maar hebben zij de liefde al gevonden? “Ik vind haar heel spontaan, heel leuk. We hebben echt wel een klik in de zin van we zijn wel een beetje hetzelfde. De wekker gaat ’s morgens en we zijn allebei meteen aan”, biecht Martijn op.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Yes! Rowan en Astleigh uit MAFS delen goed nieuws

‘Ik vind hem leuk’

Het lijkt erop dat niet alleen François en Wilfred in de wolken zijn van elkaar, maar Nicole ziet de toekomst ook rooskleurig in. “Ik vind hem leuk”, begint ze. “We moeten wel nog heel veel ontdekken, dat blijkt wel. We kennen nog lang niet alle ins en outs. Maar de eerste indruk blijft nog steeds goed. We klikken wel. Ik denk dat we sowieso vriendjes zijn en het gaat ook wel iets verder al, een heel klein beetje. We gaan het zien!” Wij kunnen niet wachten tot het weer tijd is voor een nieuwe aflevering. Ga jij kijken dinsdag?

Beeld: rtl

Must reads 👀