News

Oe la la! Dit Married At First Sight-koppel gaat uit de kleren

mafs koppel

Married At First Sight 2023 is al een tijdje afgelopen en slechts één koppel is nog steeds samen. Het enige koppel uit het afgelopen seizoen dat nog bij elkaar is, zijn nu zelfs uit de kleren gegaan voor tijdschrift Flair.

Married At First Sight

Married At First Sight 2023 zit er erop. Helaas zijn veel koppels niet meer samen, maar gelukkig hebben Laura en Cathalijne het avontuur wel overleefd. De dames waren niet direct tot elkaar aangetrokken, maar toch is de liefde uitgebloeid tot iets moois. Het MAFS-koppel heeft nu zelfs een pikante fotoshoot gedaan voor de Flair en zijn er zelfs voor uit de kleren gegaan.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Janice Blok showt afgetrainde lichaam op Instagram

Uit de kleren

Laura en Cathalijne vertelden in het interview met Flair dat zij hun relatie drie maanden stil hebben moeten houden. “Vanaf het keuzemoment tot nu mochten we niet samen gezien worden”, zei Cathalijne in Married At First Sight: Hoe Is Het Nu Met? “We hebben een keer stiekem carnaval gevierd. We hadden allebei een masker op”, vertelde Laura eerlijk. Toch wisten de dames niet direct of ze elkaar leuk vonden. “Het was geen liefde op het eerste gezicht. Maar toen de camera’s weg waren, was er echte aantrekkingskracht tussen ons”, vertelt het MAFS-koppel onder meer in het blad over hun deelname. Wij zijn ieder geval superblij dat ze nog steeds samen zijn en wensen ze nog veel geluk in de toekomst.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
Beeld: RTL: Married At First Sight

Must reads 👀