News

Deze MAFS-deelnemer stapt opnieuw in het huwelijksbootje

married at first sight

We hebben al behoorlijk wat seizoenen van Married At First Sight voorbij zien komen en elke keer zitten we weer met veel plezier voor de buis. Helaas slaagt het avontuur niet voor iedereen en heeft deze deelnemer de liefde pas na het programma gevonden.

Married At First Sight

Al acht seizoenen lang durven wildvreemden het aan om met elkaar te trouwen, zonder dat ze elkaar daarvoor hebben ontmoet. Toch is er aan animo geen gebrek en starten binnenkort alweer de opnames van het nieuwe seizoen. Helaas vindt niet iedereen de liefde van zijn leven tijdens het programma. Aan het einde van het seizoen zie je dan ook vaak dat sommige koppels willen scheiden.

Robin

Dit was helaas ook voor Robin het geval. Hij werd gekoppeld aan Kimberly. Hij had volgens haar echter een te pittig lijstje met dingen waar een vrouw aan moet voldoen. De twee bleven uiteindelijk dan ook niet getrouwd en leverden beide de ringen weer in. Hij heeft de liefde dus niet gevonden tijdens het programma, maar na zijn deelname vond hij dat wel. MAFS-deelnemer Robin stapt zelfs in het huwelijksbootje met zijn grote liefde.

Lees ook: 
Dit is het nieuwe stulpje van Love Island-deelnemers Fé en Lennert

Trouwen

Hoewel zijn relatie met zijn ideale match Kimberley helaas stuk liep, heeft Robin zijn vriendin, Kim, ten huwelijk gevraagd. Op Instagram deelt MAFS-deelnemer Robin een aantal schattige foto’s waarop te zien is dat Kim tegenwoordig een verlovingsring draagt en dat zij samen het huwelijksbootje instappen. Daarbij schrijft hij: “Ze zei ja.” Het is dan ook duidelijk dat de twee binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Dit is een volgende stap in hun relatie, want in 2020 werden zij al trotste ouders van hun zoontje Jake. Wij wensen het koppel ieder geval alle geluk en gezondheid toe.

Beeld: Instagram: @robinmenger

Must reads 👀